|
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτή ειναι και η ομορφιά της Αφρικής!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε συ, δεν λέω οι άλγες είναι η μαγκιά, απλά το θέμα είναι να μην βγουν ανεπιθύμητες άλγες. Ξέρεις για τι άλγες μιλάω. Και το χειρότερο είναι οι hair.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άλγες θα βγουν ούτως η άλλος θέλει δεν θέλει απο τα ταίσματα. 9 στα 10 αφρικάνικα έχουν άλγη.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
- Κλεοβουλε εσενα περιμεναμε
![]() Αντε πες μας τι κανεις και δεν εχεις αλγες. Οπως προειπα εχω το συνδυασμο των δυο λαμπων , μια ροζ και μια ασπρη και βλεπω να ενοχλουνται.Μαλλον θα μεινω με την narva που εχει 5800 Kelvin και βλεπουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια ροζ+μια λευκή (έχω ξεχάσει πότε τις άλλαξα
![]() Άλγες ασήμαντες, ανούμπιες αρκετές που πάνε καλά όπως και τα crinum, βαλισνέριες δεν προκόβουν, λίγα νιτρικά λόγω τακτικών αλλαγών. Το έντονο φως πάντως θα το συνηθίσουν αφού τα ψάρια αυτά δεν ζουν σε μεγάλα βάθη αλλά κοντά στην όχθη της λίμνης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τανγκανίκα 650λίτρα... | theodoros | Tanganyika | 6 | 23-01-12 20:16 |
Νέο Τανγκανίκα | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 63 | 30-09-11 16:51 |
Αλέξανδρος-Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 25-08-10 01:06 |
Nέο ενυδρείο Τανγκανίκα ;; | george | Tanganyika | 25 | 03-11-09 13:40 |
Από κοινωνικό σε Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Tanganyika | 14 | 15-10-09 22:21 |