|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σημείο που βρίσκει τροφή ;
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και ειναι πιστος στα ραντεβου του θα ξανα επιστρεψει οπως επισης και τα βατραχια αν φανε πορτα.
Η λιμνουλα ομως ρε φιλε....τελεια!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Japetus, το "σύστημα" με το ανάποδο μπουκάλι στα σαρκοφάγα δουλεύει? Αν ναι για πόσο καιρό σε καλύπτει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Με συννεφιά μπορεί να αντέξει και μια βδομάδα.. Καλοκαίρι με φούλ ήλιο θέλει γέμισμα κάθε μέρα. Το χειμώνα δεν χρειάζεται.. Βέβαια και να τελειώσει το νερό, το σύστημα και τα φυτά δεν έχουν πρόβλημα γιατί από κάτω πάντα έχει νερό, απλά θέλω να διατηρείται η επιφάνεια υγρή συνέχεια ώστε να μένει ζωντανό και το σφάγνο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ. Καλή ιδέα τα ξύλα που καλύπτουν το υπερυψωμένο liner.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, ήταν το φετινό πρότζεκτ αυτό, πώς δηλαδή να κρύψω το λάινερ που το είχα έννοια τόσα χρόνια -σε προηγούμενες φωτογραφίες στο νήμα αυτό φαίνεται πώς ήταν... Είχα ενδοιασμούς αν το αποτέλεσμα θα ήταν ικανοποιητικό έτσι όπως το σκέφτηκα με τα ξύλα, αλλά τελικά δεν το βλέπω πολύ άσχημο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|