|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, με μεγάλη μου χαρά να σας βοηθήσω, όταν φθάσουν, φυσικά τα ψαράκια σε αξιοπρεπές μέγεθος, αλλά οι αποστάσεις είναι απαγορευτικές, νομίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
δώσε πρωτείνη φούλ
![]() περιμένουν αρκετοί ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα εχω κανει τουμπανο με τα grindal, αλλα ακομα εχουν πολυ δρομο μεχρι να γεννησουν
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου nazgul. Αρτέμια έχεις χρησιμοποιήσει;
|
|
||||
|
||||
![]()
...οντως να σου πω δεν ειναι κακη ιδεα...
![]() ![]() ![]() ------------------------- ...ηλια καλησπερα...δεν ξερω τι ταιζεις...αλλα εγω καποιες μερες ταιζω φυλαρακι σπιρουλινα...και τσακιζουν πολυ την tanganyka της tropical ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 09-05-13 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, πράγματι η tropical tanganyika, φαίνεται πως είναι κορυφαία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδια της tropical να τις προσεχετε λιγο τις τροφες, εχω ακουσει οτι ανεβαζουν τα φωσφορικα. Με λιγα λογα, αλγη... ------------------------- Επισης, γενικως να ξερετε οτι τα Multies ειναι σαρκοφαγα ψαρια, οποτε σπιρουλινες κλπ καλυτερα να αποφευγετε σε μεγαλη εκταση. Θα φανε τα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι δειγμα. Δεν θα τους κανει τοσο καλο εκτεταμενο ταϊσμα με φυτικης προελευσης τροφη στη γενικοτερη του αναπτυξη και υγεια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 09-05-13 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια της tropical να τις προσεχετε λιγο τις τροφες, εχω ακουσει οτι ανεβαζουν τα φωσφορικα. Με λιγα λογα, αλγη...
------------------------- Επισης, γενικως να ξερετε οτι τα Multies ειναι σαρκοφαγα ψαρια, οποτε σπιρουλινες κλπ καλυτερα να αποφευγετε σε μεγαλη εκταση. Θα φανε τα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι δειγμα. Δεν θα τους κανει τοσο καλο εκτεταμενο ταϊσμα με φυτικης προελευσης τροφη στη γενικοτερη του αναπτυξη και υγεια.[/QUOTE]θα συμφωνησω μαζι σου για της τροφες τo εχω ακουσει και εγω για την tropical ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 09-05-13 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο που και που κακο δεν θα κανει, αρκει να μην ειναι συνεχεια. Οπως ειπα και πιο πανω, αναγκαστηκα και τα δικα μου τρωνε, αφου τσιμπανε απο τις ταμπλετες για τα σαλιγκαρια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |