|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μπλε λαμπα θα σου δωσει τοση αλγη στο ενυδρειο, που δεν θα βλεπεις μεσα σε λιγο καιρο. Θα κανει και κακο στα φυτα. Υπαρχει λογος που δεν χρησιμοποιουμε αυτες τις λαμπες στα ενυδρεια γλυκου νερου.
Αν δεν θελεις να την αντικαταστησεις, βγαλτη καλυτερα και ασε τη μια μονο.
|
||||
|
||||
![]()
μετά απο μια μικρή αναζήτηση κατάφερα και βρήκα λάμπα όχι σε ενυδρειακό μαγαζί γιατί μου δώσαν τιμή και κόντεψα όχι μόνο να πέσω κάτω αλλά και να την αγοράσω.
ευτυχώς νανα καλά ο ηλεκτρολόγος που μου σύστησε μαγαζί με πολύ χαμηλή και απίστευτη τιμή για λάμπα την οποια και θα δείτε παρακάτω. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: η λάμπα η τωρινή είναι 24 watt μια άσπρη - μια μπλέ δεν γίνονται να χωριστούν πάνε μαζί. αυτή που παρήγγειλα είναι 26 watt, δεν υπάρχει σε πιο λίγα watt. θα έχω πρόβλημα & θα είναι έντονο πολύ το φώς με τόσα watt? επειδή τα ψάρια θέλουν και λίγο φωτισμό εκτός απο φυτά επιφανείας σκέφτομαι να βάλω και blackwater Τιμή Λάμπας απο μαγαζί ενυδρειακό 26 watt 34,00 ευρώ και 50 λεπτά ![]() Τιμή Λάμπαςαπο μαγαζί ηλεκτρολογικό 26 watt 4,00 ευρώ και 30 λέπτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
24 watts θα παρεις, γιατι αλλιως θα στην καψει, ή δεν θα αναψει καν. Προφανως το ballast (μετασχηματιστης) ειναι για 24w. Τις 24αρες ειναι πολυ ευκολο να τις βρεις. Αλλα πρεπει να ειναι ιδιες στο μηκος με αυτες που ηδη εχει, για να χωρανε στο καπακι σου. Υπαρχουν διαφορα μεγεθη.
|
||||
|
||||
![]()
αφου τη παραγγειλεσ παρε και μετασχιματιστη μονο τιμη δεν ξερω αλλα αν ειναι πολυ ακριβα σε συμφερη καλυτερα 24wαττ λαμπα οπως ειπε ο nazgul
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα,
τελικά πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? γιατί και του λινκ οι διαστάσεις δεν βγαίνουν για 60άρι. μήπως μετράτε με τα πλαστικά του καπακιού?
|
||||
|
||||
![]()
επειδή πρόσφατα προχώρησα στην αγορά ενός τέτοιου ενυδρείου τα λίτρα είναι 66 και οι διαστάσεις είναι χωρίς το πάχος των τζαμιών και χωρίς τα πλαστικά 58χ30χ38 ύψος,
όσο για την λάμπα δεν την έχω αλλάξει ακόμα και δεν ξέρω καθώς το ενυδρείο είναι αδειο προς το παρόν. όταν ξεκινήσω να το στήνω παράλληλα θα ψάξω και για λάμπα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαστάσεις eheim 2080 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-04-12 11:44 |
Λίτρα Hailea | maria1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 14-04-12 17:45 |
Διαστάσεις Φίλτρου EHEIM Liberty 2040 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-10-10 08:55 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |