|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα τα εβγαζα ολα,,,,θα τα καθαριζα καλα ,,ξυλα αμμο ,κλπ.
και μετα ξανα απο την αρχη,,,διαβασε το λινκ που σου εστηλε ο φιλος κατι θα βρεις.
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έβγαλα τα ξύλα και τα έψησα κανονικότατα, πιστεύω ότι μετά και από αυτό δεν έχουν πιθανότητες να φιλοξενούν και άλλα τέτοια κατοικίδια μέσα τους.
Κοίταξα το υπόμνημα για τα Α.Τ.Ο.Ε ξανά και ξανά και το μόνο που καταλήγω είναι ότι πρόκειται για κάποιο είδος Nematodes. Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι να στρώσει καλά το ενυδρείο θα τα βλέπω συνέχεια, τουλάχιστον όσο υπάρχει έξτρα τροφή ή μένουν υπολείμματα από φυτά στο βυθό. Έκανα μια αλλαγή νερού περίπου 80% με καλό καθάρισμα του βυθού, έριξα και ένα κλάδεμα στα φυτά που είχαν ξεφύγει τελείως, έδεσα ξανά και πιο καλά και την java moss να περνάει περισσότερο φως μπας και δυναμώσει. Κοίταξα ξανά και το υπόμνημα για τις μετρήσεις με τα υγρά της ΑΡΙ και είδα ότι μετρήσεις για αμμωνία νιτρικά και νιτρώδη θέλουν 5 λεπτά μέχρι να εμφανιστούν σωστά - πράγμα που δεν είχα λάβει υπ' όψη όταν έκανα τις μετρήσεις μου εχθές. Μέτρησα πάλι - πριν την αλλαγή, και τα έβγαλα ίδια. Αμμωνία στο 0-0.25% ΝΟ2 στο 0 και ΝΟ3 στο 0 επίσης. Τα στικ έχουν διαφορετική άποψη. Μου δίνουν ΝΟ2 - 0 και ΝΟ3 -10. Κάτι δεν πιάνω. Τα βακτήρια φαίνονται να έχουν αναπτυχθεί, οξυγόνο παίρνει το νερό γιατί κοιτάω καλά να έχει ανατάραξη, φαγητό έχουν - αφού έχω αμμωνία. Καμιά ιδέα; Και έστω ότι όντως είναι μηδενικά. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα απλώς περιμένεις,,,αφου ολα ειναι μηδενικα ,.
Μακαρι να μην σου εμφανιστούν ξανα φιλε. Με τα ξυλα καλα εκανες και τα εβαλες στον φουρνο ,,τωρα θα εισαι ησυχος .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσο για τις τιμές... θα κάνω υπομονή... αν δεν δω αλλαγή μέχρι το τέλος του Σ/Κ θα το πάω και για άλλο μπόλιασμα. Θα το βρω τι φταίει πάντως δεν μπορεί... |
|
||||
|
||||
![]()
τα τρώει ο μονομάχος τα σκουλικάκια? αν τα τρώει μην του ρίχνεις τροφή λίγες μέρες.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με την πρώτη ευκαιρία θα σε ενημερώσω! Μιας και βλέπω την brown algae σιγά σιγά να μεγαλώνει, να πάρω apple snail τελικά ή όχι; Θα είναι συμβατό με τις μετρήσεις; Ή θα πάει άπατο το άμοιρο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσωπικά για την άλγη έβαλα τα zebra nerite, είναι μικρότερα και ασχολούνται μ αυτήν ειδικά στα ξύλα και στο τζάμι. στον βυθό όχι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση μονομάχο-ενυδρείου | almost | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 23-09-10 12:01 |
Παρουσίαση Ενυδρείου 25 Λίτρων για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 19-01-10 07:42 |
Έτοιμο το 15άρι με τον μονομάχο μου!!! Παρουσίαση! | Stathis.k | Bettas | 20 | 27-04-09 18:12 |
Ο μονομάχος μετακόμισε...Παρουσίαση νέου "σπιτιού" του!!! | kostasthess_ | Bettas | 10 | 09-04-08 10:36 |
Παρουσίαση Ενυδρείου με Μονομάχο | tsikis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 13 | 02-03-07 15:24 |