|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι σας αρεσει το wolf δεν εχω καταλαβει ακομα
![]() ![]() ![]() ![]() 500 λιτρα για ενα ψαρι ? και σιγα το ψαρι βαλε κατι με χρωμα τα μεγαλα ψαρια εχουν θεματα κυριαρχα ψαρια αμα αρχησει ο τσαμπουκας θα φευγουνε κομματια οχι λεπια και ουρες
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα πώ τώρα..άντε και φτού απο την αρχή.Πάμε πάλι μια απο τα ίδια...
την υποψία τρολαρίσματος την έχει σκεφτεί κανείς? Και για να μην φαίνομαι πολύ κακός θα πω :ας έρθει με το καλό το ενυδρείο του παιδιού,να μας πει τι έχει μέσα απο εξοπλισμό, πόσα λίτρα κλπ και μετά θα γίνουν άπειρες συζητήσεις σχετικά με το τι θέλει να βάλει μέσα. ΥΓ κ μια μινι-ορκα να έβαζε μέσα εμένα δεν θα με χάλαγε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανέναν δεν θα τον χάλαγε..
Το ενυδρείο οκ θα το πάρω δεν υπάρχει θέμα, όπως και πολύ καλό εξοπλισμό και δεν υπάρχει περίπτωση τρολαρίσματος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να βάλω channa aurantimaculata(2) και Hoplias Malabaricus(1) και να μείνει κάπως έτσι η σύνθεση..
Τι λέτε?Είναι καλή ιδέα? Προφανώς θα τα βάλω σε μικρή ηλικία και μέγεθος και τα 2 για να μην έχουμε δυσάρεστα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα δεν ειναι για 500 λιτρα?
Βαλε τα 2 aurantimaculata.Νομιζω οτι θα φορτωθει πολυ αν τα βαλεις ολα.Ειναι και αρκετα επιθετικα θα σκοτωθουν μεταξυ τους
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε??
![]() ![]() Νομιζα πως ήταν καλά για τα λίτρα μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα θα εχεις 3 ψαρια που ειναι αρκετα επιθετικα.Το καθενα απο αυτα φτανει τους 40 ποντους και λιγο παραπανω.Εγω θα εβαζα τα 2 channa μονα τους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ελεγα κι εγω με την σειρα μου να βαλεις 3-4 channa aurantimaculata και να εχεις ενα πολυ ομορφο μονστερ ενυδρειο και τρομερα και ομορφα ψαρια. αν εισαι τυχερος και βγαλεις ζευγαρι θα δεις και γεννες και πολυ ομορφες συμπεριφορες.... μην ρισκαρεις να μπερδεψεις διαφορα μονστερ ψαρια μαζι γιατι οταν μεγαλωσουν θα εχεις προβλημα η θα χρειαζεσαι τεραστιο ενυδρειο.... ![]() ![]() ![]() οτι θελεις για ψαρια πες μου σε πμ
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγο αναποφασιστος ο φιλος...
κανενα ενα αλμυρο ρε συ να γουσταρεις!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αναποφάσιστος προφανώς και είμαι διότι όσο διαβάζω για αυτά τα εκπληκτικά ψάρια παθαίνω!!!!
Δεν θέλω υφάλμυρο, ούτε αλμυρό, ούτε βιοτοπικό, ούτε ζούγκλα... Θηρευτές θέλω να βάλω για να γουστάρω!!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fresh Water Barracuda | panos70 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 36 | 05-03-13 18:17 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |