|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και οπως λες θα παρεις μεγαλο ενυδρειο 400-500 λιτρα, δεν παιρνεις 5-6 piranha να τα πεταξεις μεσα,να παιρνουμε και ματι εμεις που δεν μπορουμε να παρουμε ακομα μεγαλο ενυδρειο?Το ψαρι που θες, θελει χωρο
|
||||
|
||||
![]()
φιλε καλησπερα!!!! το ψαρι σαν επιλογη θηρευτη ειναι τρομερο!!!! θα το ειχα αν δεν ειχε μικρο τελικο μεγεθος εγω ψαχνω το αδερφακι του...
βασικα να σου πω να προσεξεις το οτι βρισκεις ευκολα και φτηνα γιατι ισως δεν ειναι... υπαρχουν μερικα ψαρια που μικρα μοιαζουν με μπαρακουντα αλλα δεν ειναι... οποτε προσοχη. απο εκει και περα θα σου πω τα εξης. οσο πιο πολλα λιτρα τοσο το καλητερο. το ψαρι λογο της ρατσας του χρειαζεται οσο πιο μεγαλο μηκος ενυδρειου. μην σε ξεγελαει το 25 εκατ. ![]() ![]() ![]() φαρδος 40-50 εκατ ειναι μια χαρα. μεχρι τι ενυδρειο θα μπορουσες να παρεις?? το φυλλο του δεν το ξεχωριζουμε... δυστυχος. μπορεις να βαλεις αν βρεις 3-4 κομματια και θα εισαι μια χαρα. απο εκει και περα θελεις πολυ μεγαλη ροη και να τους δημιουργεις ρευμα.... για τροφη θα πρεπει να παιδευτεις λιγο.... ισως χρειαστει να ταιζεις ζωντανη τροφη στην αρχη μεχρι να το μαθεις να τρωει κατι αλλο... αν θελεις κατι αλλο μπορεις να με ρωτησεις... παντος μην σκεφτεις να το κρατησεις αν δεν μπορεις να πιασεις τα 2 μετρα σε ενυδρειο τουλαχιστον... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1,3 τόνους???
Καλά λίμνη θα βάλω στο σπίτι?? Δεν θα χωράμε εμείς έτσι όπως πάμε!!! ![]() πάντως δεν νομίζω πως θέλει τόσα πολλά λίτρα.. Αν είναι 500 λίτρα και είναι 1.80 μήκος το ενυδρείο νομίζω πως είναι πολύ ικανοποιητικά σαν λίτρα για το πολύ 3 ψάρια του είδους.. Το έχω βρει το ψάρι και θα το παραγγείλω αφού στηθεί πρώτα το ενυδρείο.. ![]() Πάντως ναι την ζωντανή τροφή μάλλον δεν τη γλυτώνω... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαση των MOnsterFishKeepers forum οχι δεν ειναι οι διαστασεις που λες σωστε αλλα και στο SerFish λεει
Acestrorhynchids are typically very active and extremely fast swimmers so minimum base dimensions in the region of 250 ∗ 90 cm are required for long-term care. Acestrorhynchids είναι συνήθως πολύ δραστήρια και είναι εξαιρετικά γρήγοροι κολυμβητές τόσο ελάχιστες διαστάσεις βάσης στην περιοχή των 250 * 90 εκατοστά απαιτούνται για τη μακροχρόνια φροντίδα. Αν δεν εχεις τον χορο για τετοια ενυδρεια τοτε δεν κοιτας τετοια ψαρια!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
τόσα πολλά λίτρα δεν μπορώ...
![]() ![]() δεν μπορώ να τα εχω για κανα χρόνο στο 500λ και μετά να πάρω άλλο?? Μόνα τους δεν μπαίνουν ε??Εχω δει βίντεο στο youtube με μοναχικά.. |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχη φυσικα και μπορεις να τα χεις σε ενα 500λιτρο αλλα οχι οταν ενηλικιωθουν!Στο youtube εχει και χρυσοψαρα μαζι με γκαπυ και με arowanes τι παει να πει αυτο οτι ειναι σωστο?Κοπαδακι παει ο ψαρις αυτος!
|
||||
|
||||
![]()
Από 3 και πάνω??
Σε πόσο καιρό θα χρειαστώ καινούριο ενυδρείο??? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fresh Water Barracuda | panos70 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 36 | 05-03-13 18:17 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |