|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα κυριε σπυρο.... εχω δει 10δες ποστ εδω μεσα με δισκους σε αυτα τα λιτρα....και το μονο προβλημα απο οτι καταλαβα ειναι οτι θελει πολυ παραπανω συντηρηση και περισοτερες αλλαγες για να μενει το νερο φρεσκο συνεχεια..... με λιγα λογια περισσοτερο πρωσοπικο χρονο....να κρατισω παραμετρουσ κτλπ ξερω.... εχω ηδη ενυδρειο με στυλ Ν.Αμερικης..... οποτε παραμετροι ειναι ιδιοι.....απλα θα χρειαστω περισσοτερη φροντιδα που αυτο δεν με χαλαει... ισα ισα που θελω να ασχολιθω..... οποτε μην κατακρινετε κατευθειαν τα λιτρα αφου υπαρχει θελιση....
|
||||
|
||||
![]()
Οπως νομιζεις.
Καλα συνεχεια και καλη τυχη
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη κιολας αν κανω λαθος αλλα με το να μην μου δινετε μια απαντηση σε αυτο που ρωταω δεν ειναι λυση.... προσπαθω να μαθω καποια πραματα ρωτοντας εδω μεσα... ειπα (ΔΕΝ) εχω ξεκινισει τιποτα ακομα (ΑΠΛΑ) θελω να (ΜΑΘΩ).... δεν νομιζω οτι ζηταω κατι παραλογο......
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ηταν ακριβως η ερωτηση που δεν απαντηθηκε?
------------------------- Αυτη την ερωτηση (που εχω κανει με εντονα γραμματα) βλεπω, και αυτη απαντηθηκε. Απο τα λιτρα ξεκινας. Παράθεση:
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-05-13 στις 07:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το βασικο μου ερωτιμα ειναι να μαθω περοσσοτερα πραματα για τους δισκους και τι θα πρεπει να ξερω πριν κανω καποιο βημα....τις γνωσεις εσας των ποιο εμπειρων με λιγα λογια ζηταω.... και κοντευει να κλησει μια σελιδα του ποστ με το να σηζιταμε για τα λιτρα που στο κατω κατω αναφερω οτι αν κατι παει στραβα αργοτερα οταν μεγαλωσουν τα ψαρια θα παρω μεγαλυτερο χωρο και δεν μου εχει παντισει κανενας στο αρχικο ερωτιμα μου δηλαδη στο τι θα πρεπει να ξερω πριν ξεκινισω....αν εχω καπου λαθος πειτε μου...
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε αυτο http://www.greekdiscus.com/test2000/...E%B9-%E2%80%9D
Ισως σε βοηθησει να καταλαβεις τι εννοουμε και να μη γεμιζουμε σελιδες ασκοπα και παλι. Μετα διαβασε ολα τα υπολοιπα αρθρα εδω http://www.greekdiscus.com/test2000/...B6%F1%E8%F1%E1 Οτι απορια υπαρχει μετα, τη συζηταμε.
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο λινκ το διαβασα πριν μιση ωρα... το 2ο φαινεται ενδιαφερον ευχαριστω!!!
------------------------- μολις τελειωσα και με ολο το 2ο λινκ....οσα αφορουν τα λιτρα απο οτι ειδα συστινουν ως μικροτερο ενυδρειο τα 300 λιτρα.... εχει τοση πολυ μεγαλη διαφορα τα 240 απο τα 300 λιτρα????δλδ μπορω να βαλω δισκους στα 300 και στα 240 οχι???ξερω οτι γινομαι κουραστικος με τετοιες ερωτισεις αλλα νομιζω οτι κατα καποιον τροπο δεν εχω αδικο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 01-05-13 στις 08:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Καινουργιος | Bill Bizkit | Bettas | 19 | 18-09-11 18:18 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ... | takisgoa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 06-01-11 02:47 |
προβλημα στους δισκους | Mikepap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-01-08 15:02 |