|
|
||||
|
||||
![]()
το εβαλα γιατι λεει οτι ειναι ντροπαλο ψαρακι και κυριαρχικο μονο σε αυγοφοριες βασικα ψιλομουροχαβλο το παρουσιαζουν σε συγκριση με τα αλλα
στα διαφορα site http://www.seriouslyfish.com/species...romis-thomasi/ τα killifish ειναι για το ενυδρειο μου? που βρισκω info? |
|
||||
|
||||
![]()
Κιχλιδα μουροχαυλη?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο ειναι αλλο ψαρι.ασχετα αν λεγονται και τα δυο "butterfly".γιαυτο χρησιμοποιουμε τις επιστημονικες ονομασιες ![]() οσο για τα κιλι,ψαξε λιγο ντε στο φορουμ,υπαρχει κατηγορια ξεχωριστη γιαυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εστω οτι πεφτεις σε μουροχαυλο ραμιρεζι και το ενυδρειακι ειναι το μινιμουμ για ενα ζευγαρι απο αυτα, το νερο μπορεις να το φτιαξεις εκει που θελουν?
Κοιτα και τις παραμετρους του νερου που ζει καθε ψαρι και συγκρινε τες με αυτες της βρυσης σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το έβγαλα απο το μυαλο μου διάβασα ότι ειναι ντροπαλα και καλα και γίαυτο τα ρώτησα, δεν λέει ότι ειναι μόνο για 2 μάλιστα και γίαυτο επίσης ρώτησα Απο εκει και πέρα είμαι διατεθειμένος να φτιάξω το νερό για να το κάνω σωστο για ότι ψαρι που θα αποφασίσω, το αν μπορω ? όχι! γίαυτο και ψάχνω απο τώρα για να μάθω και να μπορέσω Θεωρώ ότι αν πάω με τη λογική πάρε αναγκαστικά ψαρια που ειναι για το νερό της βρύσης σου δεν θα μάθω ποτε... Παιδιά killi θέμα στο φόρουμ δεν βρίσκω τόσο γκαβός είμαι ? όλο πέφτω σε κάτι θέματα για παραγγελίες αυγών απο Internet.... Και κανένα απο τα ψαρια που βλέπω δεν ειναι σαν αυτό της φωτογραφίας μου, καμία σχέση Στο θέμα αλλαγής της σκληρωτητας του νερού σε ποιο μαλακό γιατι στο άρθρο προτάσεις 60 λίτρων μου αρέσουν μόνο αυτά που ειναι για μαλακό νερό δε, έχασα την μπάλα! δεν καταλάβαινα τίποτα βαρέλια φύλα πανάκριβα μηχανήματα Υπάρχει κάποιο άρθρο για αρχάριους? Και τέλος άσχετο γιατι όλοι οι μονομάχοι που έχω δει στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που βλέπω σε ξένα site? με τα τεράστια πτέρυγα βενταλιες? άλλο είδος? εδώ έρχεται? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
τα θεματα για τα kilifish ειναι εδω.υποψιν οτι παραπανω σου ειπα πως εμενα μου μοιαζει η φωτο για καποιο ειδος kilifish.δεν ειμαι σιγουρος.αν θες σωστη αναγνωριση περιμενε να σου απαντησει και καποιος αλλος.
για μονομαχους ειναι οπως στα ειπε ο chocopuma απο πανω.αυτους θα βρεις κυριως αλλα και imbelis.τωρα μπορει να ξεφυγει και κανεις διαφορετικος και να τον πετυχεις σε κανα μαγαζι αλλα θελει ψαξιμο.θα μπορουσες να βαλεις ενα αρσενικο Imbellis και κανα δυο θηλυκα στο ενυδρειο σου.αλλα θα πρεπει να το στησεις καλα το ενυδρειο με φυτα κλπ να υπαρχουν κρυψωνες αρκετες για τις κυριες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω delta tail αγορασμενο απο cosmozoo αλλα βεβαια ειναι λιγακι σπανιο να βρεις με ευκολια εδω στην Ελλαδα, απλα ετυχε
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον νομιζω οτι θα αποφυγω τα πολυ βαθια νερα και θα κοιταξω να παω απλα ενα βημα μπροστα, απο το προηγουμενο μου
εχοντας σαν μπουσουλα το αθρο του δισκοπαθη Γιώργος Κ ![]() εχω καταληξει στις εξης ψαροσυνθεσεις 1) 4-5 Celestichthys margaritatus (Galaxy Rasbora, Celestial Pearl Danio - CPD) 4-5 Puntius titteya (cherry barb)Puntius titteya (cherry barb) 1 pleco .θα κοιταξω να βρω καποιον απο το post μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71235 2) 4-5 tiger barbs 4-5 cories 1 pleco .θα κοιταξω να βρω καποιον απο το post μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71235 3) 4-5 Puntius titteya (cherry barb) 3-4 Poecilia wingei (Endler) 2-3 Blue pearl shrimp 4) δεν ξερω ακομα.... Στο θεμα σκληροτητας νερο.... για καλη μου τυχη το φιλτρο του ενυδρειου ειναι στην πλατη και ειναι αμεσα προσβασιμο μια και ειναι διαμερισματα γεματα υλικα φιλτρων καθετα που το νερο πεφτει απο το ενα στο αλλο και βγαινει στο ενυδρειο απο το τελευτεο με τη βοηθεια κυκλοφορητη. βρηκα τυρφη fluval και διαβασα και το ποστ με τα..... 2 καλτσακια. οποτε τα βαζω σε ενα απο τα διαμερισματα.... δεν ξερω αν παιζει ρολο σε ποιο, για εμενα ειναι πανευκολο να τα βαζω- βγαζω, απλα ανοιγω το καπακι του ενυδρειου......και ξεκιναω λεω οταν με το καλο ξεκινησω το ενυδρειο να πειραματιστω κατα τη διαρκεια του στρωσιματος με την τυρφη προκειμενου να δω τι προγραμμα πρεπει να ακολουθησω για να ριξω τις τιμες και να εχω και μια σταθεροτητα, μολις ξεκαθαρισει αυτο λογικα θα εχει περασει και ο καιρος του στρωσιματος και εφοσον ολα ειναι καλα παω και για ψαρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρά λίγο τραγωδία... | anko184 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 17-11-11 02:13 |
Καλύτερα να ρωτάς παρά να πονάς.. | almost | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 39 | 04-02-10 22:20 |
κάλιο αργά παρά ποτέ | george82 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 25-09-09 04:22 |
Κάλιο αργά παρά ποτέ | THEOFANIS6 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-10-07 10:43 |
Κάλιο. | ThDam | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-11-05 02:12 |