|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρά πολυ ωραίο ενυδρειο ,υπέροχα ψάρια!!!τα μπαστουνια γιατι δεν τα κατεβαζεις χαμηλά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Γιώργο!
Τα ψάρια καταπληκτικά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως τα ψάρια έχουν τρομερό χρώμα! Είναι το μόνο πράγμα που είμαι υπέρ των F0. Αφού με βάζεις στην πρίζα να φτιάξω τροφεάδικο τώρα... No more carbon!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι πως στο προηγούμενο ενυδρείο όλα ήταν σκούρα , πέτρες-φόντο κι έχαναν από το χρωματισμό τους.Τώρα στο νέο δεν ξέρω πως θα φαίνονται όταν πιάσει η άλγη.
Τα μπαστούνια τα έχω προς το παρόν εκεί γιατί χρησιμοποιώ και τις τέσσερις εισόδους που έχουν τα 2080.Οι άλλες δύο είναι στις γωνίες. |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο και πολυ μελετημενη η κατασκευη απο την αρχη μεχρι το τελος...
με κρυψωνες πως τα πανε? τους φτανουν οι πετρες? θα μπορουσες να εχεις 2 χαρεμια - ειδη απο 6 πχ γιατι ξερω οτι τα tropheus δεν υβριδιζουν?
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο και προσεγμένο, τα ψαράκια κουκλιά, (σκόρδα).
να τα χαίρεσαι!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο φίλος έφτιαξε μεγαλύτερο ενυδρείο γιατί δεν την πάλευαν στο 300ρι. Το να βάλει 2ο είδος είναι κουλό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο
![]() Το έπιπλο είναι σπέσιαλ!!! Τα ψάρια όμορφα και εύχομαι να δεις σύντομα και μωρά. Η όλη κατασκευή από εσένα έγινε;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
350 L Tropheus Moorii Moliro | n_vergopoulos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 36 | 02-03-14 20:55 |
Tropheus moorii ...Kasanga | komori | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 48 | 12-04-13 13:35 |
Tropheus Red Rainbow Kasanga fotos | domresvanis | Tanganyika | 5 | 23-01-11 12:35 |
Tropheus moorii sp. Kachese | stefanos.f | Tanganyika | 0 | 28-09-04 09:33 |