|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτογραφιες ακομα...
Ειναι φυσιολογικο μολις με βλεπουν τα multies να κολλανε τα μουτρα στα τζαμια και να στηνονται για φωτογραφια ή παλι σε περιπτωσαρες ψαρια επεσα? ![]() Το μικρο μου, που οσο ξυλο και να φαει δεν τα παραταει και μια μερα, θα δειξει σε ολους! ![]() ![]() ![]() Και η πορεια των εργασιων, ετσι για να δω πως θα μου το κανουν στο τελος. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειαρα εχεις κανει! διωξε τον βουλι να ερθω να το δω απο κοντα καμια μερα. να πιουμε και κανα τσιπουρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τον κλεισω στο αλλο δωματιο
![]() Θα γινει στα κοντα η κατασταση.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το στησιμο μπραβο φιλε...και στον Λεωνιδα βεβαια για τα ψαρακια που σου εδωσε
|
||||
|
||||
![]()
τελειοοο!μπραβο!να τα χαιρεσαι!!!
(εκει με τις ουρες και τη μουσικη κι εκει που σκαβει και φτυνει,ολα τα λεφτα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Θα ακολουθησουν και αλλα videos με τις ανασκαφες, παντως! Ειναι μικρα και λιγα ακομα, σε λιγο καιρο θα γινεται πανικος στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Τρομεροί οι ψάρηδες!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο κ ενδιαφεροντα ψαρακια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ενδιαφεροντα και αυτα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο να το χαιρεσαι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!!ανυπομονω να δω και γω τα δικα μου τοσο ανετα.ειδικα στο βιντεο εκει που σκαβει και τα ριχνει απο δω κι απο κει ειναι ολα τα λεφτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο Θόδωρε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα μικρο θεματακι με την αμμο του ενυδρειου και θα χρειαστω τη βοηθεια των "Αφρικανων". Βλεπω τις τελευταιες μερες καποιες "βρωμιτσες" στην αμμο μου και θελω να βρω τροπο να μην εξαπλωθει, πριν προχωρησει πολυ το θεμα. Ισως ειναι καφε αλγη, αλλα νομιζω πως οχι. Πιο πολυ με καφε κηλιδες μοιαζουν. Κυανοβακτηριο δεν ειναι σιγουρα, ή ετσι νομιζω τουλαχιστον. Στις πετρες εχει αρχισει να βγαινει λιγη αλγη, αλλα σε παρα πολυ μικρο βαθμο. Εχω και ενα nerite zabra snail, αλλωστε και αν χρειαστει, θα βαλω κι αλλα. Οι πετρες δεν με νοιαζουν, το θεμα με την αμμο θελω να λυσω, καπως.
Δυο φωτογραφιες, να καταλαβεται τι εννοω: ![]() ![]() Να σημειωσω οτι η αμμος ειναι της hagen, η οποια δεν ειναι εντελως πουδρα και οχι ολολευκη, σαν την carat. Εχει και μαυρους και σκουροχρωμους κοκκους, ενω σε μερικα σημεια πετρωνει σε μικρο βαθμο. Με τη βοηθεια την τσιμπιδας μου, το εχω λυσει σχεδον αυτο. Σκουπα δεν βαζω συχνα για να μη χαλασω τα "καλλιτεχνηματα" των ψαριων μου, αλλα στην προηγουμενη αλλαγη εβαλα και ανακατεψα λιγο το μπροστινο μερος του ενυδρειου. Αλλα στοιχεια, για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα: Απο φωτισμο εχω μια sylvania grolux 14w πλεον για 6 ωρες (6.30 ηταν) και για 1/2 ωρα moonlight led (1 ηταν), το οποιο το εχω στρεψει να βλεπει παραλληλα στην επιφανεια του νερου. Δεν βλεπει προς τα κατω, δηλαδη. Φιλτρο εχω το eheim 2213 με spray bar που εχω ανοιξει αρκετες ακομα τρυπες, για να διαχεεται προς περισσοτερες κατευθυνσεις το νερο. Νομιζω αρκει για 60 λιτρα, αν και πριν στησω το ενυδρειο ειχα ψαξει για ενισχυση της κυκλοφοριας σε αυτο το θεμα, αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο για τα λιτρα μου. Πιστευω ακομα τον μικροτερο wave maker που κυκλοφορει να βαλω,τον koralia nano, 900 λιτρα/ωρα ειναι παρα πολλα για τα λιτρα μου. Θα κολλησουν τα ψαρια στα τζαμια με τοση κυκλοφορια. Το ξερω οτι δεν ειναι και κανενα τρομερο θεμα για ενυδρειο Tanganyika, αλλα θα ηθελα να το λυσω αν ειναι δυνατο. Οποτε οποια βοηθεια ή προταση για να δωσω περισσοτερο βαρος καπου, ευπροσδεκτη. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο πολλη καλο πανεμορφο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να κανω μια ερωτηση στους παλιους κατοχους Multies, τωρα που τα βλεπω να μεγαλωνουν τα δικα μου. Υπαρχει αρκετος δρομος ακομα, αλλα καποια στιγμη θα αρχισουν οι αναπαραγωγες. Σκεφτομαι τι να ταϊζω τα μωρα απο τωρα, ωστε να ειμαι ετοιμος οταν θα αρχισω να βλεπω μιροσκοπικα ματια.
Γιατι artemia δεν θα εκκολαψω, microworms λεω να μην κανω, μιας και εχω ηδη καλλιεργειες grindal και δεν θελω να γεμισω και με αλλα μπωλακια. Infusoria εχει δωσει κανενας στα μικρα, εχει αποτελεσμα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |