|
|
||||
|
||||
![]()
είναι πολύ μικρό και οι χελωνίτσες βρωμίζουν αρκετά.
δεν τις έχουμε δει και δεν ξέρουμε το μέγεθός τους καθώς και του ενυδρείου. αν είναι μικρούτσικες για μικρό διάστημα από το τίποτα, θα σε βολέψει. σε λίγους μήνες θα χρειαστείς μεγαλύτερο. δεν πειράζει, δεν παέι χαμένο ένα τέτοιο φιλτράκι χρειάζεται να υπάρχει στην άκρη. επειδή το ύψος του νερού σου θα είναι μικρό, μάλλον πρέπει να το βάλεις ξαπλωμένο. εκτός του σφουγγαριού που βλέπω στο ιντερνετ, τι άλλο έχει μεσα το φίλτρο? φωτος....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λαστιχο για αερα,διακοπτη για ενταση νερου και μερικα πλαστικακια |
|
||||
|
||||
![]()
μέσα δηλαδή μόνο το σφουγγάρι? αν ναι, ή θα το αφήσεις έτσι αφού μελλοντικά θα το αλλάξεις? ή θα το κόψεις και θα προσθέσεις και λίγο κεραμικό ενυδρειακό μακαρόνι αν υπάρχει χώρος. κάτσε να σου πει και κανένας πιο έμπειρος για το φίλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Eιχα ακριβως το ιδιο και εγω σε ενα γαριδαδικο αλλα δεν κανει τιποτα το ειχα για να το χρισιμοποιω σαν μπολιασμα καθως ειναι πολυ μικρο και εχει μονο ενα μικρο σφουγγαρακι μεσα και να το κοψεις δεν αξιζει.
Οταν το ειχα στην χελωνιερα η εξοδος του κατεληγε σε ενα πλαστικο μπουκαλι 500ml που ηταν γεματο βιολογικο υλικο και ενυδριακο βαβμακι! Αλλα η κυση δεν ειναι καθολου καλη στο ματι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι χελώνες μου | Crazy_Beaver | Άλλα ζώα | 40 | 29-10-13 17:58 |
Ξεκίνημα με νεροχελώνες. Να το επιχειρήσω? | ChocolatePuma | Άλλα ζώα | 52 | 24-04-13 16:11 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
οι χελώνες μου!!! | valantis | Άλλα ζώα | 9 | 18-01-10 18:22 |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |