|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να τα δουλευεις και τα δυο φιλτρα ετσι θα εχεις τουμπανο βιολογια!η μεγαλη ροη δεν νομιζω να πειραζει τα συγκεκριμενα ψαρακια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Σας έχω ζαλίσει στις ερωτήσεις αλλα για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα πιστεύω είναι καλύτερο να ρωτήσω εδώ!! Έψαξα για να δω αν μπορώ να αφαιρέσω το εσωτερικό φίλτρο και ειδα πως δεν είναι καθόλου δύσκολο τελικά!σκέφτομαι να αφαιρέσω και την πλάτη για 3 λόγους
1: είναι αρκετή στο πάχος μου βγήκε 9-8cm 2:μου δημιουργείται μια τριχρωμία πετρας πλάτης background και άσπρη άμμος που με χαλάει ! 3:Περισσότερος ωφέλιμος χώρος για τα ψαρια! Και αντί για το diy background να βάλω ένα μαύρο φόντο αφίσα. Δώστε μου μερικές σύμβουλε για το στήσιμο γιατί πιστεύω ότι δεν δείχνει ωραίο!! έτσι είναι τώρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με άλγη | gharlito | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-05-12 08:30 |
Πρόβλημα με άλγη | pmatsios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 11-03-10 13:47 |
Πρόβλημα με άλγη; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 46 | 15-05-08 09:36 |
Πρόβλημα με άλγη | Access | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-06 20:14 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |