|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να μην το σωσεις?Μια χαρα θα ειναι μετα.Εχω σωσει πανω απο 5-6 ενυδρεια φιλων ετσι και ειναι μια χαρα τωρα.
Για να κανεις καλυτερο μακαρονι μετα μπορεις να παρεις μια παλια τηλεκαρτα και να κοψεις την μια γωνια λιγο και οταν περασεις σιλικονη να την στρωσεις με την καρτα και οχι με το δασχτυλο.
|
||||
|
||||
![]()
φοβαμαι μηπως δεν διορθωνετε γιατι και λιγο γεματο που ειναι ας πουμε πεφτει μια σταγονα καθε 2 δευτερολεπτα περιπου για να σου δωσω να καταλαβεις ποση ειναι η διαροη.....θελω να πιστευω πως δεν παει για σκουπιδια ειναι κριμα....αλλα πιστευω πως σωνετε αν δεν ειναι ραγισμα μια τοση μικρη διαροη φτιαχνετε πιστευω.....
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν εχει ραγισει δεν ειναι τιποτα να ξαναγινει.Και στην τελικη αν μπορεις να φιλιξενισεις καπου τα ψαρια σου τοτε το ξεκολας ΟΛΟ και το κολας παλι απο την αρχη και εισαι 1000% σιγουρος
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την μαυρη μου αληθεια το ενυδρειο το βρηκε εχθες το βραδυ ενας φιλος πεταμενο στα σκουπιδια και επειδη ξερει οτι ασχολουμαι μου το εφερε.... το καθαρισα το επλινα κοιταξα για διαροες αλλα στην αρχη δεν ειδα κατι μετα το εβαλα στο σπιτι με σκοπο να το ξεκινισω να το φτιαχνω σιγα σιγα και τοτε ειδα την διαροη.... δηλαδη δεν με επιγει,δεν ειχα ψαρια μεσα οποτε εχω χρονο να το φτιαξω....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε ξεκολας ολα τα τζαμια,καθαριζεις πολυ καλα ολες τις παλιες σιλικονες και το ξανακολας απο την αρχη.
Μαλλον πεταχτυκε γι αυτο και σου καθησε κουτι! Καλοριζικο!!!
|
||||
|
||||
![]()
και το καλο ειναι οτι δεν λειπει τιποτα ειναι ολα κομπλε και καπακια και το φςτιστικο δουλευει κανονικα και ολα..... κριμα ειναι να παει ετσι χαμενο...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πασχαλιατικο ΔΩΡΟ!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγο βοηθεια!! | pantelos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-03-11 11:40 |
"διαροη"..λιγο help | akis7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-11-10 00:23 |
λιγο βοηθεια!!!!!!!!! | mpampi19 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 20-08-10 09:47 |
την βοηθεια σας για λιγο..... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 06-03-09 15:07 |
λιγο βοηθεια | stefapat | Malawi | 6 | 02-12-08 12:48 |