|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλεργια,μπορει να εμφανιστει σε οποιαδηποτε στιγμη της ζωης μας,ακομη κι αν εχουμε τσιμπηθει παρα πολλες φορες προηγουμενως,γι αυτο κι εσυ,προσοχη με τις σφηκες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται πως πρέπει να προσέχουμε. ¶μα δούμε και υπάρχουν συμπτώματα από το τσίμπημα, δεν το αφήνουμε απλά να περάσει.
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορω να το πιστεψω δηλαδη οτι ολοι εσεις εχετε αυλες και κηπους και γουσταρετε να βολταρουν σαρανταποδαρουσες και ολο το ζωικο βασιλειο....
ειπαμε αγαπαμε την φυση κτλ αλλα ολα εχουν τα ορια τους. να εχω δλδ παιδια να παιζουν και να μην με νοιαζει αν τα τσιμπισει κανενα τετοιο τερας επειδη το google μου λεει οτι η μελισσα ποναει περισσοτερο. ολα αυτα καλα κανουν και υπαρχουν, αλλα εξω απο την αυλη. στο δικο μου εξοχικο στη χαλκιδικη εχει πεσει φαρμακο περιμετρικα που δεν περναει τπτ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και οπως ειναι φυσικο, ολοι μας θα πρεπει να αφηνουμε τα ακινδυνα και μονο, φτανει να μην κανουν ζημιες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πως επιλεγεις ποια θα θανατωσεις και ποια οχι ρε συ Αντρο?Με τα χημικα πεθαινουν ολα και τα καλα και τα "κακα"!Και τα χημικα αφηνουν καταλοιπα στον κηπο σου για χρονια!
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν σκοτωνω τιποτα..στη μεση της ζουγκλας ζουμε και κοιμομαστε καταχαμα?
![]() τι σημαινει καλα και κακα? τι θα παθουμε δηλαδη και τι ζημιες μπορουν να γινουν? |
|
||||
|
||||
![]()
κι εμείς
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος μιλησε για χημικα? Ειπα εγω για χημικα? Ειδικα εμεις που εχουμε λιμνες.....
Αν βρω φιδι στον κηπο θα το αφησω? Δεν θα το σκοτωσω αλλα θα φαει πορτα... Ξερεις ποσες αραχνες εχω στον κηπο? ![]() Ποτε δεν χρησιμοποιω χημικα στον κηπο γιατι ειμαι παρα πολυ εναντιον..... Πριν λιγες μερες ψεκασα τις τριανταφυλιες μου με υγρο πιατων γιατι επιασαν ψωρα και την εξαλειψα... Αν ενα φυτο εχει προβλημα παντα το αντιμετωπιζω με ριζοποτισμα ![]() Ειπαμε, οσα δεν κανουν ζημια κανενα προβλημα.... οσα ομως ειναι επικινδυνα ε τοτε ψαχνουμε να βρουμε τροπους αντιμετωπισης χωρις να βλαψουμε κατι αλλο... ![]() Και οφειλουμε να ξερουμε πια κανουν ζημια και πια οχι.....
|
||||
|
||||
![]()
ακριβώς έτσι σκέφτομαι.
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς καμμιά φορά αυτά τα φάρμακα είναι πιο επικίνδυνα από μια σαρανταποδαρούσα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για την αναπνοή και το ιδανικό βάθος νερού | flea | Bettas | 28 | 13-11-11 20:50 |
Corydoras σε πόσο βάθος; | nekcharis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 31-08-09 21:20 |
Φωτισμός σε ενυδρείο με βάθος 80cm | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-02-09 10:17 |
Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |