|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε μία να περάσω τα τελευταία και σε μπανάρω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα,μερικα ειδικα απο τα τελευταια,ειναι α-πι-θα-να!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
όντως, άντε μετά να πω κι εγώ πως έχω ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, το ανέβασμα των συμμετοχών τελείωσε!
![]() ![]() Μεθαύριο θα είναι έτοιμη και η ψηφοφορία του κοινού! ![]() Μπράβο σε όλους σας για τις συμμετοχές σας! ![]() Υ.Γ.: Η κατηγορία των paludarium ακυρώνεται μια και δε λάβαμε καμία συμμετοχή.
|
||||
|
||||
![]()
να κάνω μια ερώτηση εγώ
Πως βαφτίζουμε ένα ενυδρείο βιοτοπικό? Υποθέτω πως θα πρέπει τα φυτά, τα ψάρια και το όλο στήσιμο να ταιριάζει με κάποιο βιότοπο. Σωστά? Τώρα κοιτάζοντας τα βιοτοπικά που είναι στο διαγωνισμό βλέπω πως κάποια (με τα λίγα που ξέρω) δε πληρούν τις προϋποθέσεις για "βιοτοπικο". Τώρα αυτά θα τα εξετάσει η επιτροπή ή μετά το τέλος του διαγωνισμού θα έχουμε μουρμούρες από όσους δε κέρδισαν? Δε κατέβασα σε αυτή τη κατηγορία ενυδρείο μη νομίζετε πως έχω συμφέρων. Απλά μια παρατήρηση κάνω |
|
||||
|
||||
![]()
Σαφώς και η επιτροπή θα λάβει υπόψη της τον εκάστοτε βιότοπο και θα βαθμολογήσει ανάλογα. Και οι πληροφορίες του κάθε ενυδρείου έχουν μπει στην παρουσίαση, ώστε να τις προσμετρήσει και το κοινό.
|
||||
|
||||
![]()
για την επιτροπή πιστεύω πως μπορεί και να το πράξει αυτό. Για το κοινό δεν είμαι καθόλου σίγουρος
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε, όποιος θέλει πάντως μπορεί!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου aquascaping του GAB.... | Raven | Greek Aquarist's Boards | 13 | 14-01-11 21:20 |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |