|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κλαδεμα cabomba caroliana
πριν 3μερες κλαδεψα και ενω τα κλαδεματα που φυτεψα εχουν γινει διπλασια το κυριως φυτο δεν εχει πεταξει και στις ακρες του ειναι λιγο καφετι<απο κει που κλαδεψα>επισης χαμηλα ειναι ενα σημειο που τα φυλλα του ειναι κιτρινα ισως επειδη δεν φωτιζεται τι λετε φυσιολογικο ειναι το οτι δεν πεταξε και το κιτρινισμα
|
||||
|
||||
Ναι μου έχει τύχη και εμένα σε κλάδεμα egeria densa κόψε λίγο την άκρη που είναι καφέ με ένα ψαλιδάκι, μη φοβάσε θα πετάξει καινούργιο <<μάτι>>, όσο για την κιτρινίλα είναι λόγο έλλειψης φωτισμού στην βάση του φυτού.
|
||||
|
||||
Ειναι απολυτως φυσιολογικο με τα stem plants. Οι κορυφες ειναι το πιο ζωντανο κομματι του φυτου και αυτο που παρουσιαζει τη μεγαλυτερη αναπτυξη. Το κομματι το παλιο θελει λιγο χρονο για να δημιουργησει καινουρια κορυφη....
|
|||
|
|||
Συμφωνώ με τα παιδιά steady.
Μην ανυσηχείς τα παλιά αργούνε λίγο αλλά θα αναπτυχθούν. |
|
||||
|
||||
Ειδικα σε αυτο το φυτο αργουν πολυ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
ok ευχαριστω πολυ
|