|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει τις βασεις να γινει ομορφο (ειναι καπως χυμα τα φυτα κατα την αποψη μου).
Αυτο (το θεαμα δλδ) ομως, ειναι δευτερεύον. Οπως σου ειπαν, να προσεξεις την μεταβαση στις παραμετρους νερου. Το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν βλεπω να εχεις μετρηση KH, κι εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις σκετο ΑΟ μαζι με διοξειδιο. Εχεις ελεγξει ποση ποσοτητα CO2 εχει το νερο τωρα? Για να εχεις κατεβασει πεχα 6.8 μονο με CO2, πρεπει να βαζεις πολυ. Αν εχεις και χαμηλη ΚΗ (με την χρηση της ΑΟ) θα ερθει τουμπα το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο γιατί δεν βάζεις και καμιά 10άδα μπλακ νεον τέτρα;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μια απορια εχω μονο κ αν μπορειται να μου τη λυσετε.. Εδω κ 2 μερες αλλαξα diffuser, πηρα ενα νανο απο ebay, κ κανει καλυτερη διαχυση... μαζευονται βεβαια πολλες μικρες φυσαλιδες στην επιφανεια του νερου. Αυτο ειναι καλο η κακο? Επισης χθες παρατηρησα τους καρδιναλιους να μαζευονται στη επιφανεια του νερου, προφανως λογο οξυγωνου θεωρησα κ εβαλα μια αντλια αερα να δουλευει. Καλα δεν εκανα? Να σημειωσω πως το διοξειδιο δουλευει μαζι με τα φωτα, μολις ανοιγουν ανοιγει κ αυτο, μολις κλεινουν κλεινει. Εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο τεστ kh για να παρω? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jiasou : 21-04-13 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυξησε την αναταραξη στο φιλτρο αν ειναι δυνατον, η αεραντλια δεν ειναι απαραιτητη. Μειωσε αν θελεις και την παροχη του CO2, γιατι τα ψαρακια σου φαινεται να εχουν προβλημα.
Απο τεστ της API, Salifert τα θεωρω αρκετα αξιοπιστα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο ενυδρειο μου!! | johnnyman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 157 | 31-05-14 19:34 |
Το πρωτο μου ενυδρειο 60λ | manisiotis77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 01-06-12 15:02 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |