|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κωστή καλά έκανες και άνοιξες νέο ποστ.!!!
Η γνώμη μου για το ενυδρείο είναι όπως σας είπα στα γραφεία και στην κοπέλα (δεν θυμάμαι το όνομά της):
Για να το καθαρίσουμε θα χρειαστούμε μια ολόκληρη μέρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α) πολύ μεγάλη αλλαγή νερού β) αφαίρεση του χαλικιού και καθαρισμό (πολύ μπίχλα !!!!!) γ) συντήρηση του φίλτρου τα guppy δεν είναι πολύ καλή λύση σε περίπτωση που προχωρήσουμε σε αλλαγή setup ? τι θα κάνουμε με τα δυο ψάρια στη πολύ πιθανή περίπτωση να συμφωνήσουν να γίνει αλλαγή του setup? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια!!!
![]() ![]() Δυστυχως προς το παρον δε προλαβαινω να βοηθησω ... οταν ελπιζω συντομα κατασταλαξουν ολα θα προσπαθησω να μπω και εγω στο team!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία και μια πρόταση για το τι να κάνουμε αυτοί που μπορούμε να πάμε είναι υπεραρκετή .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην μπραβο!!!! σας για την αμεση ανταποκριση
![]() Για το δευτερο ψαρι πιστευω οτι ειναι http://www.seriouslyfish.com/species...chwanenfeldii/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά που ήταν σήμερα εκεί! Η αλήθεια είναι οτι το ενυδρείο θέλει αρκετή δουλεία! Συμφωνώ με τις παραπάνω παρατηρήσεις! Και εγώ αυτό κατέληξα οτι είναι, το θέμα είναι οτι γίνεται αρκετά μεγάλο (και είναι και λόγος να το επιστρεφουν στα pet shop).
|
|
|||
|
|||
![]()
συγχαρητηρια παιδια
αν χρειαστειτε βοηθεια σε εξοπλισμο φωναξτε |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στην Χαμόγελο-Gab team
![]() Παράθεση:
1ο βήμα: επικοινωνία με την κυρία για να επιβεβαιωθεί η απόφαση να μεταφερθεί το ενυδρείο σε χώρο των παιδιών και μετά 2ο βήμα: α. χάρισμα αυτών των ψαριών σε χομπίστα ή μαγαζί β. λίστα με απαραίτητα υλικά (άμμος, πέτρες, ξύλα, χρονοδιακόπτης, θερμαντήρας(?), Τ και βανάκι κλπ) που μπορούμε να ζητήσουμε εδώ αν έχει κάποιος να χαρίσει γ. συζήτηση/απόφαση για το στήσιμο και το είδος των ψαριών που θα μπουν (νομίζω πάντως ότι είναι ιδανικό για σκαλάρια-που προσέφερε κι ο φίλος) δ.οργάνωση μεταφοράς-στησίματος κλπ ε...... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ρωτάω το GAB γιατί εγώ όσο μπορώ να βοηθήσω έστω και να μείνει εκεί |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
η μεταφορά του ενυδρείου είναι μία πρόταση, που κι εμένα μου άρεσε. δεν ξέρω αν είναι εφικτό σε χώρο που είναι πολλά παιδάκια μικρής ηλικίας. η απόφαση θα είναι δική τους και περνάει από κάποιες διαδικασίες. έχουν πολλά σπίτια.
ο χρόνος είναι κάπως περιορισμένος λόγω της κατάστασης του ενυδρείου αλλά και του επερχόμενου Πάσχα και των αργιών του. τα ψάρια τα έχουν πολλά χρόνια και αν μεταφερθούν θα πρέπει να μεταφερθούν σε εγγυημένα καλύτερο μέρος. διαφορετικά ας μείνουν εκεί. το έναυσμα να επικοινωνήσουν μαζί μας, ήταν η σωστή επιμέλεια αυτών ακριβώς των ψαριών, όπου το ένα το barbus; έχει χάσει λέπια και το παπαγαλόψαρο έχει ξεθωριάσει, δεν ήταν διακοσμητική η πρόθεσή τους. όποια και αν θα είναι η απόφαση, οι βασικές εργασίες πρέπει να γίνουν έτσι κι αλλοιώς. κι εγώ δεν έχω αντίρρηση να προσφέρω οπουδήποτε. |
![]() |
Tags |
βοηθεια, αρχαριος, πρόβλημα, ενυδρειο, ενυδρείο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα γραφεία μας ξανάνοιξαν! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 14-11-09 15:53 |