|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόση ποσότητα γκρίνταλ να τους δίνω?
![]() ![]() Δίνω περίπου 5 σκουλίκια στο καθένα μέρα παρά μέρα.. είναι οκ?? ![]() ![]() χαχα!!! πάντως έχουν πλάκα!παίζουν κάτι σαν κρυφτό, το ένα κρύβεται πίσω από κάποιο μεγάλο φύλο και φέρνουν γύρες γύρω απο αυτό κάνοντας έναν κύκλο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα εχεις grinal καλλιεργεια και οχι κατι αλλο? Πως δινεις δηλαδη απο 5, εφοσον αν ριξεις grindal, σκορπιζουν τα μικροσκοπικα σκουληκια σαν χιονι στο ενυδρειο? Βαλε φωτογραφια, γιατι μαλλον δεν ειναι grindal.
Τα ιδια πραγματα λεμε συνεχεια. Θα ταϊζεις μεχρι να δεις την κοιλια τους ελαφρως φουσκωμενη, οχι σαν να εχουν σκασει στο φαγητο.
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ρε παιδί μου γκρίνταλ είναι απλά παίρνω τα μεγαλύτερα σκουλίκια με ένα μολύβι κι τα ρίχνω μέσα!!
Μόλις τα τάϊσα!! Εφαγαν πολύ καλά!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζουν σιγουρα ή παιζουν αν σε πιασω θα σου πω εγω?
Εγω παντος καταφερα να τα κρατησω για 1,5 μηνα σε 125 λιτρα και νομιζα οτι παιζαν και καναν χαβαλε! Ηταν 3 και το ενυδρειο φουλ φυτα και καβαντζες!Ελα μου ομως που δεν παιζαν και βγηκαν τα 2 αρσενικα και ενα πρωι βρηκα το ενα χωρις ματια και το αλλο χωρις ουρα! Σε εκεινα τα λιτρα θα εβαζα ξανα μονο ενα ζευγαρι ή 2-3 θυληκα και μονο 1 αρσενικο!
|
||||
|
||||
![]()
όχι παίζουν παίζουν...
![]() δεν είναι αρσενικό-αρσενικό μάλλον πέτυχα χαρέμι γιατί δεν βλέπω συγκρούσεις!!! ![]() ![]() ------------------------- με παρεξένεψε κάτι.. βρήκα έναν εξωσκελετό των πάφερ όπως ακριβώς είναι των γαρίδων!! Ξέρει κανείς τι γινεται????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 20-04-13 στις 12:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ακομα 3 τα puffers? Δεν κανουν εκδιση. Ή το φαγανε, ή ειναι κατι εντελως ασχετο.
|
||||
|
||||
![]()
όχι 2 είναι.. οπότε πάει το 3ο....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |