|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδιά! Προς το παρών θα το αφήσω έτσι για λίγο διάστημα (4-5 multies θα πάρω για αρχή). Στη συνέχεια θα ψάξω να βρω και άλλα κελύφη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το καθένα υπολόγιζε 7-10 κελύφη (ναι,τόσα πολλά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε θα πρέπει να γεμίζω όλο το ενυδρείο με κελύφη! Αρχικά αν πάρω 4 ψαράκια (ένα χαρέμι) εντάξει θα είναι πιστεύω με καμιά 30αρια που έχω προς το παρών. Τα έχω χωρίσει και σε ζώνες για να έχει το κάθε ένα θηλυκό την περιοχή του και το αρσενικό να πηγαίνει από περιοχή σε περιοχή.
![]() Αργότερα θα βάλω και άλλα σίγουρα γιατί θα γεννήσουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως το ειπες θα πρεπΕι να γεμισεις το ενυδρειο με κοχυλια!
Δεν χρειαζεται να φτιαξεις περιοχες..θα τις φτιαξουν μονα τους αυτα!
|
||||
|
||||
![]()
Από χτες άρχισα τις ετοιμασίες για το νέο στήσιμο του ενυδρείου. Συγκεκριμένα χτες έριξα ένα καθάρισμα στο φίλτρο. Σήμερα το ξέστησα όλο, το έπλυνα, το καθάρισα, έβαλα την πλάτη του ενυδρείου, την κόλλησα με σιλικόνη, όλα καλά.
Μου είχατε πει ότι αν κρατήσουν οι εργασίες αρκετές ώρες θα βάλω σε μια λεκάνη νερό του ενυδρείου να δουλεύει μέσα μέχρι να το στήσω πάλι και έτσι έκανα. Απλά θέλω να ρωτήσω αυτό το νερό που έβαλα στη λεκάνη να το βάλω πάλι στο ενυδρείο; Ρωτάω για να μη βάλω εντελώς καινούργιο νερό. Λογικά αύριο, Δευτέρα, θα παραλάβω και την άμμο οπότε θα το στήσω κιόλας. Κάνω μετρήσεις την επόμενη ημέρα και μετά παίρνω ψαράκια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το βάλεις κι αυτό το νερό.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | silve992 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 134 | 24-09-12 12:19 |
βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-01-12 16:40 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Βοήθεια για στήσιμο καινούριου ενυδρείου | Always_Learning | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-04-10 16:02 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |