|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oχι,απλα τα φυτα αναπτυσονται πολυ και ταχιστα σε υψος για να βρουν το φως, ανταγωνίζονται μεταξυ τους για να μην σκιαστουν απο αλλα φυτα.
Αυτο εχει ως αποτελεσμα ψηλα φυτα αλλα αδύνατα,με μικρο ογκο και αναιμικά χρωματα. Υπεροχο οπως παντα!
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αψογο.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι λαμπες εχεις ? Και δεν εννοω βατ αλλά μάρκα και τυπο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο φωτισμό εχει: Οι λάμπες ειναι ολες osram ... 4 t8 skywhite 880 x30watt 2 t5 daylight 840 x39att 2 t8 fluora 30 watt Σε υψος απο το νερο περιπου 20cm. Θα φυγουν οι skywhite και θα μπουν τ5 . |
|
||||
|
||||
![]()
Ο φωτισμός αλλάχθηκε μπηκαν λάμπες Τ5 , ηδη απο την 1η μέρα τα φυτά ξαναπερναν τα χρωματα τους...
Ο προηγουμενος φωτισμός ητανε , 4 skywhite ,2 fluora, 2 t5 daylight συνολο 258 watt στα 180 λιτρα που ειναι το ενυδρειο με αναλογια σε watt. 1.43 . Τωρα πήγα σε Τ5 για 2 λόγους ειναι πιο δυνατες απο τις Τ8 , και πρεπει να εχουν μεγαλυτερο par. Ο συνδιασμος τώρα ειναι 2 τ8 fluora , 2 t5 39 watt 830 , 4 t5 39 watt 840,συνολο 294 watt, με 1,63 . 860 ηθελα να βάλω αλλα δεν εβρισκα. Εχει δοκιμάει κανεις τοσο ψηλό φωτιμσό? Επεσε καλό κλάδεμα και θα δουμε σε μια εβδομάδα πως θα πάνε.. Το glosotigma τελικά ειναι το χειρότερο γκαζονάκι... αν 2 εβδομάδες το κόβω μεχρι το χαλίκι , δεν το προλαβαινω , πάει παντου. H τονίνα πάλι κανει τα δικά της , μου κιτρινιζουν τα καινουρια φυλλα, καμία ιδέα ? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update ...
H tonina sp belem πεταξε ειδη καινουρια φυλλα, και τα άλλα κοκκινισανε, απλα παιδια δεν τα προλαβαίνω.. ![]() ![]() Την Κυριακη ειχε κλαδεφτει αλλα πάλι πάνε προς την επιφανεια.. ![]() Το κακο του να εχεις υψηλωνα απαιτησεων , οτι κλαδεψεις αν δεν το καθαρισεις , πιανει ,, μου γεμισε το ενυδρειο με cuba... ![]() ![]() ![]() macranda sp mini ,δεν εχω καταφερει να την κανω κατακοκκινη.. ![]() ![]() κουρεμα πριν 2 εβδομάδες , στο υψος οσο ειναι το χαλικι , παει πολυ γρηγορα το γκαζονακι ... ![]() ![]() Το emersed μου.... ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 15-05-13 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ θα μας τρελανεις, αυτο το ενυδρειο δεν χορταινεις να το βλεπεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω δε σε πιστευω το ενυδρειο ειναι photo shop.........
σοβαρα τωρα δεν εχω λογια ελπιζω επειδη σκεφτομαι να αρχισω να φτιαχνω ενα φυτεμενο να προσπαθησω να πετυχω το ελαχιστο απο αυτα που εχεις κανει εκει |
|
||||
|
||||
![]()
εχω τουλαχιστον 20 λεπτα το κοιταω και εχω χαζεψει.εισαι απαιχτος.χιλια μπραβο.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΑQUASCAPE | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 158 | 26-09-12 22:33 |
Την βοηθεια σας σε Aquascape | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 40 | 29-06-10 15:09 |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |