|
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλα μεγαλε
![]() Δεν εβαλα φωτογραφιες, γιατι ουσιαστικα δεν εκανα λεπτομερη αναλυση σε κατι (οπως υλικα φιλτρανσης, τυπους φιλτρων), αλλα να βοηθησω καποιον που μολις μπηκε στο χωρο να κατανοησει μερικες γενικες αρχες περι φιλτρανσης και να μην κανει το λαθος να αγορασει ενα μικροσκοπικο φιλτρο, που θα του φερει προβληματα.
|
||||
|
||||
![]()
καλο πολυ καλο....... κατατοπιστηκοτατο ταμαμ για αρχαριους και οχι μονο!!!
------------------------- ταμαμ σημαινει <<ακριβως>> ή σε ελευθερη μεταφραση << οτι πρεπει>>
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 15-04-13 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος Θόδωρε!
Συνέχισε την καλή δουλειά! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό άρθρο.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω κάτι. Καλά ο ρυθμός κυκλοφορίας του νερού. Όσον αφορά τον όγκο του φίλτρου και τα υλικά που χωράει υπάρχει κάποιος μπούσουλας; Σε ένα 200 ενυδρείο παράδειγμα φυτεμένο και με guppies ποιός θα ήταν ο ιδανικός όγκος για ένα φίλτρο; το ρωτάω γιατί μόλις ξήλωσα το sub που είχα φτιάξει γιατί μου έσπασε τα νεύρα ο θόρυβος απο την υπερχείληση και θέλω να φτιάξω ενα άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά.
Αλλά αφού έχεις σαμπ γιατί δεν κοιτάς πως θα μειώσεις το θόρυβο ; ¶νοιξε ένα θέμα και παρουσίασε το ενυδρείο σου να τα πούμε εκεί με λεπτομέρειες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο θέμα μπράβο σου!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πώς επιλέγουμε ψάρια; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 10-04-10 20:05 |
Ενυδρείο και φίλτρο | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 25-07-05 12:07 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |