|
|
||||
|
||||
![]()
επιτέλους το παραδέχτηκε!!!
γιατι απο κοντά αλλα μου λέει.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και 1-2 απο την προσπάθεια μου με τα sps |
|
||||
|
||||
![]()
Σε έβαλε ο Ανδρέας για τα καλά στα αλατια.¶ντε,σιγά σιγά τώρα να ανέβεις λίτρα....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη! Πολύ ωραία κομμάτια!
Κράτα αποστασεις μεταξύ τους(μαλακά με σκληρά) και όλα θα πάνε καλά σε συνδιασμό με καλές τιμές νερού! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ο ανδρεας φταιει για όλα γιαννη.
τωρα έφτασα στα sps, αρα τι μου μένει πια, μονο να ανεβαινω σε λίτρα. να σαι καλα παναγιωτη, τα άτιμα τα sps ειναι πολύ όμορφα τελικά... |
|
||||
|
||||
![]()
παρε εποξικη κολλα και ξεκινα να κολλας και στα τζαμια ****** και lps, γιατι οπω σε βλεπω σε λιγο δεν θα χωρανε!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μη νομίζεις ότι δεν το έκανα, αλλά δεν κολλάει η άτιμη πανω στα τζαμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εφόσον το 96λιτρο είχε γίνει ασφυκτικό προχώρησα στην αγορά μεγαλύτερου juwel trigon 190. το ενυδρείο τρέχει δυόμιση μήνες.
Διαστάσεις: Όγκος:190 καθαρά + 30λ sump. και υπερχείλιση diy. Κατηγορία: reef Ψάρια / ¶λλα είδη:4 clown, 2 καρδινάλιοι, 1 yellow tang,1 saliara, 1 bandet shrimp. Διακοσμητικά υλικά: 20 κιλα αραγωνιτης Φόντο:μπλέ Φωτισμός: 5x24w Τ5 Διάρκεια φωτισμού:9,5 ώρες Φιλτράρισμα:15 κιλα ζωντανος βραχος και skimmer tunze 9002. pH:8 Αλλαγές νερού:25% κάθε 10 μέρες Θερμοκρασία:25 celsius αλατότητα: 1025 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |