|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πολύ καλά θα κάνεις.
Φαντάζομαι ότι.... ΑΝ είχες παραγγείλει μια Lamborghini και σου έστελναν ένα Fiat.... θα το επέστρεφες, αφού άλλο ζήτησες κι' άλλο σου έστειλαν... σωστά; |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως οφειλω να πω οτι οι καρδιναλιοι μου, με μαυρο βυθο, ειχαν απειρες φορες πιο ομορφα και εντονα χρωματα, ειδικα στην κοιλια, αποτι τωρα που εχει μπει μπεζ χαλαζιακη που υποτιθεται ειναι πιο κοντα στον βιοτοπο τους. Απο οταν εγινε αυτο, τα χρωματα τους ειναι βεβαια πολυ εντονα, αλλα καμια σχεση με πριν, και στην κοιλια εχουν βγαλει την κλασικη ασπρη περιοχη, πραγμα που πριν δεν υπηρχε και ηταν πιο ωραιοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
...ε καλα ,με τη λασπουρα των βυθων μην ζηλευεις και τοσο το μπεζ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πετάξου και μέχρι τον Αμαζόνιο... να αλλάξεις την άμμο τους με μαύρη τότε!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα δε χρειαζετε να πεταχτει κανεις ....απο μονη της δεν ειναι μπεζ με τις τοσες προσμιξεις απο φερτα υλικα,ξεραμενα φυλλα,ξυλα κ.λ.π...
Πιο πολυ προς το καφε(σκ...τι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά... κι' εσύ το ξεφτίλισες τελείως!!!
![]() Πάντως για να ΜΗΝ ξεχνάμε... εν προκειμένω μιλάμε για Αφρική!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά άσχετα με τα αν φαίνονται τα ψάρια καλύτερα στη μαύρη ή στην ανοιχτόχρωμη άμμο, το φυσικό των multies (νομίζω) είναι η ανοιχτόχρωμη. Και εμείς αυτό θέλουμε, να κάνουμε μια στην ουσία προσομοίωση από το περιβάλλον στο οποίο ζουν τα ψάρια μας, όχι να κάνουμε κάτι για να φαίνονται καλύτερα (αυτό μπορούμε να το κάνουμε με την αντίθεση από το φόντο μόνο πιστεύω). Αυτή είναι η γνώμη μου. Και επίσης επειδή δε φαίνονται καλά στην ανοιχτόχρωμη άμμο είναι επειδή το χρησιμοποιούν σαν καμουφλάζ στο φυσικό τους περιβάλλον. Υπάρχει κάποιο ζώο στον πλανήτη που να μην ταιριάζει με το περιβάλλον του; Να είναι άσπρο το περιβάλλον και το ζώο μαύρο; Δε νομίζω...
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silve992 : 13-04-13 στις 13:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το φυσικό τους περιβάλλον και είναι φωτεινό
http://www.youtube.com/watch?v=wonYR...layer_embedded |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πηγάδι... παίζει;;; | lingistis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 24-08-12 00:35 |
Χρώμα χαλικιού για μονομαχοενυδρείο | Αλέξης6 | Bettas | 2 | 25-10-09 18:38 |
Aλλαγή Χαλικιού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 23-09-08 12:39 |
Τι παίζει; | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 20-02-08 00:40 |
ποσότητα χαλικιού | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 08-03-05 13:50 |