|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
+1000!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά εγώ άλλη αγόρασα, αλλά άλλη μου φέραν. Σας είπα ότι προτιμώ την ξανθή άμμο περισσότερο αλλά δεν έχω και κόλλημα μεγάλο. Θα κοιτάξω να πάρω άλλη αν είναι. Αυτή θα δω τι θα την κάνω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καταστημα επικοινωνησες ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι αλλά δεν αξίζει και ο κόπος πιστεύω. Να το πακετάρω, να το στείλω πίσω, να μου στείλουν άλλο. ¶στο καλύτερα. Εξάλλου μπορεί να μου χρειαστεί αλλού ή να το πουλήσω. Και το ένα πακέτο το έχω ανοίξει ήδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
κοίταξε την συσκευασία αν αναφέρει πάνω τους κωδικούς που γράφει για το προϊόν που παρήγγειλες. γιατί στην εικόνα που μας έδειξες είναι ξανθιά η άμμος . αν προχωρήσεις την αναζήτηση, βγαίνεις εδώ που έχει και μαύρη και ξανθιά http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=432
|
|
||||
|
||||
![]()
Η παραγγελία που έκανα εγώ είναι η άμμος η ξανθιά. Κοίταξα κωδικούς τα πάντα, εγώ τα έκανα σωστά. Το χαρτί γράφει ο κωδικός και η ονομασία της άμμου ότι είναι η ξανθιά αλλά μέσα μου έβαλαν τη μαύρη. Θα πάρω τηλέφωνο να την επιστρέψω αν είναι για να μου φέρουν αυτή που παρήγγειλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πηγάδι... παίζει;;; | lingistis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 24-08-12 00:35 |
Χρώμα χαλικιού για μονομαχοενυδρείο | Αλέξης6 | Bettas | 2 | 25-10-09 18:38 |
Aλλαγή Χαλικιού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 23-09-08 12:39 |
Τι παίζει; | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 20-02-08 00:40 |
ποσότητα χαλικιού | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 08-03-05 13:50 |