|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ζουν εξω ομως τον χειμωνα ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορούν και να ζήσουν σε πολύ προφυλαγμένο σημείο (εδώ στην πλατεία Χαλανδρίου είχαν τα παλιά χρόνια μια κλούβα έξω) αλλά δεν είναι το ιδανικό τους. κατάγονται από την Αυστραλία. επίσης αγαπούν την συντροφιά σου. προσοχή στο γατί.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα γατια μου εχουν παθει γενικως εναν νευρικο κλονισμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εμένα έτσι, αλλά παρ όλο που τις αγαπώ πολύ είναι οι αφιλότιμες ασύμβατες με τα μικρόζωα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ολλους
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για το ωραιο σπιτακι που εκανες αν και το στρογγυλο σχημα δεν ειναι και το καλυτερο γιατι τα πουλια δεν εχουν πολυ χωρο να πεταξουν. Φροντισε να εχουν σουπιοκοκαλο και μια ειδικι πετρουλα (οχι ασπρη καρδουλα απο γυψο για το ραμφος.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγινεεεεε.. Σουπιοκοκαλο κανει και το φρεσκο απο σουπια που ψαρευουμε? τους πηρα απο αυτη την πετρα απο μερες σε ενα πετ αλλα ειναι σαν αμμο και το εβαλα σε μια απο τις ταιστρες αλλα δεν ξερω αν το καναν κατι ακομη. Δεν εγραψα τις διαστασεις, ειναι 220Χ100Χ210 διαμετρος,υψος, συνολικο υψος.Και η μιση διαμετρος ειναι καλημενη για τον αερα. Το χειμωνα πως θα μπορουσαν να παραμινουν σε αυτην την κλουβα υπαρχει περιπτωση μιας και ειναι πιο μεγαλη απο οπιο κλουβι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κ.ω.σ.τ.α.ς. : 11-04-13 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτό το σουπιοκόκκαλο, της σουπιάς. το πλένεις, το βράζεις και το στεγνώνεις στον ήλιο καλά και τους το δίνεις.
η κλούβα είναι υπέροχη αλλά για τον χειμώνα δύσκολο το βλέπω γιατί είσαι και βόρεια, είναι και μεσ στην μέση εκτεθειμένη στον αέρα. έχω μια γνωστή στην καβάλα της πήρε ο αέρας ολόκληρη επίγεια κλούβα με στηρίγματα στο έδαφος. μην το ρισκάρεις ας περιοριστούν κι ας είναι ζωντανά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαρια δεν ειμαι βορια,ειμαι διπλα στον αμβρακικο με ηπιο κλιμα 100μετρα απο τη θαλασσα,αερα εχω ομως,θα δω τη θα κανω θα φτιαξω κατι πιο μικρο για μεσα αλλα πιο μεγαλο απο τα κλουβια.
Καμια σχεση με τιν καβαλα, αλλα και παλι χλωμο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγαλακια | renaki17 | Άλλα ζώα | 10 | 04-06-12 12:57 |