|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- οκ ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασίλης Κ : 07-04-13 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλγη δεν εχει να κανει με τον ογκο του ενυδρειου. Και 1000 λιτρα μπορεις να εχεις χωρις ιχνος αλγης.
Γνωμη μου ειναι οτι ενα αρκει στο 25 λιτρο. Αλλα να εχει καπακι, ετσι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρχουν zebra σαλιγκάρια σε ένα ενυδρείο betta, παρά μόνο για τη δική μας οπτική ικανοποίηση. Είναι απλό και κατανοητό. ΑΝ θελήσεις να βάλεις η ιχθυοφόρτιση είναι μηδαμινή από τα zebra. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τα πάνε καλά με το μονομάχο όμως. Σε αυτή την περίπτωση πάρε 1 αν θες σώνει και καλά να έχεις zebra. Αν ο μονομάχος δεν του επιτίθεται είσαι μια χαρά. Από κει και πέρα ένα ενυδρείο μονομάχου δεν έχει τρελές απαιτήσεις, και με 9W στα 25 λίτρα και μικρή φωτοπερίοδο είσαι μια χαρά. Και, συγχώρησε μου την αυθάδεια, είσαι λιγάκι στο ψάξιμο ακόμη, στα πρώτα βήματα, έτσι δεν είναι? Πήγαινε σιγά σιγά, εγώ θα σε συμβούλευα να μην ξεκινήσεις από μονομάχο. Επίσης δες λίγο από δω κι από κει στο φόρουμ. Όλο και θα βρεις κι άλλες ιδέες. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ρε Τολη δεν εννοω εμπειρια στα σαλιγκαρια ενυδρειου αλλα στα σαλιγκαρια προς βρωση
![]() Τελος παντων... εχω ενα ενυδρειακι που τρεχει αρκετες μερες και απλα ρωτησα κατι που δε γνωριζα για τα σαλιγκαρια. Η απορια λυθηκε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε, εχουνε μια μικρη διαφορα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποστ 24 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=67882 Είναι θέμα χαρακτήρα... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|