|
|
||||
|
||||
![]()
Με μια γρηγορη ματια, βλεπω πως απλα εχεις αστρωτο ενυδρειο και πρεπει να βαλεις χθες μπολι. Το στρωσιμο δεν γινεται σε μια εβδομαδα.
Βαλε αγγελια αμεσα μηπως τα σωσεις ολα.
|
||||
|
||||
![]()
Καμια φορα ειναι καλυτερο να διαβαζουμε πριν φωναξουμε βοηθεια!!
Το προβλημα ειναι το αστρωτο ενυδρειο σου.Με μαγια πες του πετσοπα δεν στρωνοντε τα ενυδρεια!Βρες μπολι αμεσα γιατι θα χασεις και τα αλλα ψαρια. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι εννωεις τελευταια αλλαγη νερου σημερα ?ποσες αλλαγες εχεις κανει σε μια εβδομαδα?
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 06-04-13 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλωριο βαζεις με την αλλαγη?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=26 εδω βαλε αγγελια .
οταν το μπολιασεις και υστερα πετα το χαλικη απο μεσα βαλε αμμο κατω και πολλες πετρες απο φυτα μονο anubies και βαλισνεριες μην πας στο πετ και σου δωσει οτι θελει αυτος αν βαλεις κατι αλλο περα απο αυτα δεν θα μεινει με τα mpuna. μετα πηγενε στην κατηγορια malawi και ριξε μια ματια για το πως πρεπει να κανεις το ενυδρειο σου .τα ψαρια αυτα πανε σε χαρεμια και οχι μεμονομενα δηλαδη 1 αρσενικο με 3 + θυληκα. στα λιτρα σου καλο θα ηταν να προτημουσες 1 χαρεμι βασικα με παραπανω θα εχεις προβληματα μελοντικα αυτα τα ολιγα καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ΝΑΙ ΕΒΑΛΑ οταν το πρωτογεμισα. θα εκανα καιαυριο την πρωτη μου μερικη αλλαγη αυριο κλεινει μια εβομαδα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gentlem@n : 06-04-13 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο το αστρωτο ενυδρειο,εχεις μεσα 3 αφρικανες.
Μας βαζεις λιγο μια φωτο ολοκληρου του ενυδρειου να δω που μπορουν να κρύβονται αυτες,γιατι μαλλον τρομοκρατημενες φαινονται...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφρικανες χωρις πετρες για κρυψωνα, με χαλικι αντι για αμμο!! Το παληκαρι χρειαζεται βοηθεια και πολυ διαβασμα.Αν ειχε και καπου να δωσει τα ψαρακια προσωρινα ακομα καλυτερα!!
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει πρωτα απ ολα να στρωσεις το φιλτρο σου και αφου το κανεις αυτο να παρεις πετρες να δημιουργησεις κρυψωνες ωστε να κρυβονται τα ψαρια σου ωστε να δημιουργηθει ενα σωστο αφρικανικο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...αλλα και σε φωτο που εχω δει εχουν χαλικι.. τερλωσ παντων οτι και να πω τωρα ειναι περιτο. Χιλα ευχαριστω σε ολους σας . ειμαι χαλια , δεν υπαρχει και καποιος να του τα δωσω προσωρινα. παω να φαω γιατι δεν εχω φαει απο τις 12:00 και μετο που γυρισα απο τη δουλεια το ειδα και μπηκα κατευθειαν να σας γραψω. Μετα μαλλον θα το ριξω στο διαβασμα και στην προσευχη να μου αντεξουν μεχρι να κανω ΚΑΤΙ. ... τρομαρα μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Το σωστο αφρικανικο πρεπει να εχει αμμο οχι χαλικι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια βοηθεια | giwrgos_1977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-11 15:09 |