|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει αυτό το u.s forum http://www.redearslider.com/forum/index.php
που μπορείς να δεις πολλές ιδέες, νομίζω δεν είναι ανάγκη να είσαι μέλος για να "χαζέψεις" |
|
||||
|
||||
![]()
Ο σύνδεσμος της Μαρίας είναι ίσως και ο μοναδικός που θα χρειαστείς για τις χελωνίτσες.
Στην αλλαγή εγώ δεν έβαλα ποτέ στόμα, μόνο με τη σκούπα βυθού που γεμίζει μόνη της το σωλήνα με το ποτηράκι που έχει μπροστά. Υπάρχουν και τρόποι μόνο με το λάστιχο φυσικά αν δεν έχεις σκούπα, να τους πούμε; Μπορείς να βάλεις ακόμα και controller άμα θες, αλλά σε γενικές γραμμές η θερμοκρασία του χώρου παραμένει σε κοντινά επίπεδα ούτε και θεωρώ πως χρειάζεται απόλυτη σταθερότητα. Αν παίρνεις απλά ένα θερμόμετρο και τσεκάρεις μια στο τόσο πού βρίσκεσαι είσαι κομπλέ. Άλλωστε θα το καταλάβεις και από τη συμπεριφορά της χελώνας αν είναι πολύ ζεστό το μέρος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
άντε με το καλό!!!
να και η γερό-Νίτσα μου (δεν είχα καμμιά καλύτερη φωτό) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λέω να προσπαθήσω κάτι ανάλογο...με τα παρακάτω (το ένα φαίνεται αρκετά εύκολο) Απορίες : 1. Οι λάμπες UV & θερμότητας, προσαρμόζονται σε κανονικά πορτατιφ γραφείου? 2. UV-a ή b? Φίλτρο : Αποφάσισα να πάω στο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=3291. Εχει μικρή διαφορά στα χρήματα σε σχέση με αυτό στο 1ο ποστ και απ όσο έχω διαβάσει έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής Τα νεότερα...σε μερικές μέρες (πρέπει πρώτα να φτιάξω έπιπλο!)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι πολύ ωραίες επιλογές. ναι οι λάμπες είναι χοντρές βιδωτές μπαίνουν με πολλούς τρόπους και σε πορτατίφ. με το καλό!!!
------------------------- ευχαριστώ !!! το Νίτσα βγαίνει από το χελωνίτσα, που όταν της το λέω τρελλαίνεται απ την χαρά της ------------------------- συγγνώμη τώρα το πρόσεξα uvb η λάμπα για το καβούκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 06-04-13 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως όσο περισσότερο διαβάζω...τόσο περισσότερο βλέπω πως αρκετοί συντηρούν νεροχελώνες με ψάρια...αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι ευφικτό και σωστό...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι χελώνες μου | Crazy_Beaver | Άλλα ζώα | 40 | 29-10-13 17:58 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |
Να το επιχειρήσω; (neolamprologus multifasciatus) | iziogas | Tanganyika | 5 | 22-11-07 17:40 |
Χελώνες | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 06-06-07 22:43 |