|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με την τυρφη δεν κανεις σε καμια περιπτωση δουλεια, ειναι οξινη και σε οξινο περιβαλλον η καλλιεργεια δεν αποδιδει καθολου και μπορει να κρασαρει για πλακα.
Εκτος των 5, σε μια πειραματικη μου καλλιεργεια ταιζω οτι ναναι, απο περισσευματα απο σουβλακια, γαριδες, κουακερ, μεχρι κανα λαχανικο που και που. Νομιζω, χωρις ναμαι σιγουρος, οτι παει ακομα καλυτερα απτη γατοτροφη. Σιγουρα ειναι πιο βολικη παντως καθοτι δεν κολλαει τιποτα πανω στο καπακι του cd, ενω με την γατοτρφη οταν μουλιαζει κολλαει πανω. Οταν καταληξω σιγορα σε καποιο συμπερασμα θα ενημερωσω, για την ωρα ολα καλα παντως. Τελος, η ταυρινη ειναι αμινοξυ, υπαρχει σε ποσοτητες σε οποιαδηπωτε τροφη περιεχει πρωτεινη (σχεδον) ειδικα στις ζωικες, οποτε μην τρελενεστε. Ναι οι γατες το χρειαζονται σαν συμπληρωμα στην τροφη τους, σε μεγαλες ποσοτητες, γιατι εχουν αδυναμια αποροφησης αλλα -κυριως- συνθεσης αυτου του αμινοξεος, με αποτελεσμα διαφορα προβληματα στην οραση εως και τυφλωση. Με τα γκρινταλ νομιζω ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σόρυ να μουχλιάζει εννοούσα...
![]() Κοιτάξτε παιδιά έχω αρχίσει και μια νέα καλλιέργεια σε τύρφη και αναπαράγονται μια χαρά και εκεί και σαφώς δεν την αφήνω να λασπώνει!! ![]() Σκυλοτροφή χρησιμοποιώ.. ![]() ![]() Θα έχω πρόβλημα?? Όταν λέω ότι δεν κολλάνε στη θήκη του cd δεν κολλάνε και τα βρίσκω πάντα γύρω από την τροφή και παιδεύομαι μέχρι να χωρίσω το χώμα από τα σκουλίκια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όμως όταν ποτίζω με νερό βρύσης τότε το ph συνεχώς ανεβαίνει και έτσι μακροχρόνια δεν θα υπάρξει πρόβλημα νομίζω...
![]() ![]() ------------------------- καμιά άλλη γνώμη???? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 06-04-13 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω 0,5 λιτρο τυρφη σε 100 λιτρα ενυδρειο κατεβαζει το πεχα και περιμενεις να ανεβασεις το πεχα της τυρφης επειδη το κανεις φστ φστ με νερο;!;!;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω 2-3 καλιεργειες και εχω δωσει αλλες τοσες σε φτηνο φυλλοχωμα,τωρα το πεχα ετσι το νερο αλλιως μηπως το μακρυναμε πολυ το θεμα?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω αλλα ε κλαιν πειραματα κανουμε...γιατι δεν ξερω αλλα τεσπα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Grindal????? | harmasn | Διατροφή | 13 | 13-12-12 22:09 |
Grindal | Vangelis21 | Διατροφή | 8 | 12-05-12 00:02 |
grindal | redman88 | Διατροφή | 9 | 27-04-11 17:14 |
Grindal | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-12-07 22:26 |