|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, αδικα θα το παρεις. Εχω και εγω, δεν κανει δουλεια για κατεψυγμενες. Σουρωτηρι και μια χαρα θα εισαι.
|
||||
|
||||
![]()
Για βάλε μας καμιά φωτογραφία
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Θοδωρή κατεψυγμένο bloodworm είναι και κάνω ακριβώς αυτό από την αχή..
τίποτα. Μου έδωσαν λαθρεπιβάτες, τους ξέσκισαν. ακόμα τρώνε. έχουν κάνει κάτι κοιλιές και έχουν έρθει στα ίσια τους!! ![]() Δεν ξέρω όμως πόσο θα κρατήσουν, μετά πάλι τα ίδια.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μεινουν νηστικα, δεν θα αντισταθουν και πολυ στο τελος. Μην ταϊζεις πολυ, μια φορα την ημερα προς το παρον και απο λιγο. Καποια στιγμη θα αποφασισουν να φανε και μετα δεν θα τα προλαβαινεις. Υπομονη. Ειναι δυσκολα στο φαγητο, τι να κανουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα σας ενημερώνω...
![]() Βασικά μου έδωσαν τώρα κάτι φίλοι σαλιγκάρια και τα κατασπάραξαν.Τους τα δίνω σιγά σιγά και υπολογίζω να μου φτάσουν μέχρι το Σάββατο... ![]() Μετά έχω και γκρίνταλ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι θυμαμαι, υπηρχαν σαλιγκαρια μεσα στο ενυδρειο πριν μπουν τα παφερ, ετσι δεν ειναι?
Μπορει να τρωνε πολυ μικρα σαλιγκαρακια που δυσκολα φαινονται, τα δικα μου ετσι εχω προσεξει κ κανουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα σαλιγκαράκια τα έφαγαν από την 1η μέρα!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |