|
|
||||
|
||||
![]() θορυβο? μπορεις να το βαλεις και διπλα στο κρεβατι σου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που κι εγω μπορω να πω ειναι οτι για νακαταλαβω οτι δουλευει κανονικα
επρεπε να βαλω το χερι μου στην κεφαλη. Ειναι πραγματικα αθορυβο!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιοτητα κατασκευης? Ρωταω γιατι ακουσα οτι βγαζουν προβληματα λογω φτηνων πλαστικων.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι με νορμαλ χρηση δεν προκειται να παθει τιποτα για τα επομενα χρονια. θα δειξει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
που το ακουσες? δε μιλαμε για τα sun sun και αλλες κινεζιες αλλα για τη σειρα elite της hagen (ασχετα αν ειναι η φθηνη σειρα, ειναι για μενα κλασεις ανωτερη απο την ακριβη)... Αυτα που βγαζουν προβληματα ειναι τα eheim κι ας ειναι σχετικα ακριβα. Τα elite προσωπικα τα χαρακτηριζω ποιοτικοτατα (οχι ομως και τα υλικα φιλτρανσης που δινουν αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο)
|
|||
|
|||
![]()
Εντυπωσιακό! Το δικό μου δεν είναι τόσο αθόρυβο. Μπράβο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο ELITE Crystal-Flo Model 80 | Markos145 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-02-12 21:25 |
Anubia - Elite - DIY | Avaya | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 12-11-09 13:07 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |
TOP MODEL | batza | Malawi | 6 | 20-10-04 20:47 |