|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο προσωπικη εμπειρια, παντως, θα σε συμβουλευα να παρεις απο τωρα οσμωση, γιατι αργα ή γρηγορα εκει θα καταληξεις στο τελος. Τα ιδια ελεγα και εγω. Ειχα ταλαιπωρηθει αρκετα με το ανοιξε-κλεισε το εξωτερικο φιλτρο ανα 15 μερες για να αλλαξω τυρφη, μεχρι που πηρα Α/Ο και κανω οτι θελω. Ασε που για να δεις αποτελεσματα σε τοσα λιτρα, θα θελεις 1-2 λιτρα τυρφη το μηνα και αρκετη υπομονη.
Αν τελικα το κανεις ετσι, παντως, θα σου προτεινα να παρεις ενα εσωτερικο φιλτρο για να το δουλευεις μονο με τυρφη και filter wool, ωστε να μπορεις ευκολα να την αλλαζεις. Αλλα ξαναλεω, η οσμωση ειναι κατι που θα οδηγηθεις ετσι κι αλλιως καποια στιγμη, αν θελεις μαλακο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
...Eκτος και αν προτιμήσεις rainbowfishes οπου το νερο βρυσης θα ειναι μια χαρα...
|
|||
|
|||
![]()
Πέτρες λάβας που βρήκες;
Θέλω να πάρω αλλά μη φτάσω και μέχρι το Κορωπί... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Ψαρια θελω να βαλω αυτα που ανεφερα ποιο πανω και χρειαζονται ολα μαλακο νερο και χαμηλο ph κατω απο 7, σε αυτα εχω καταληξει ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kanakss : 31-03-13 στις 14:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτη τη στιγμη μου ειναι δυσκολο να παρω Α/Ο γιατι ειναι ακριβο στο μελλον ομως συγουρα!!Μεχρι να αγορασω α/ο αυτα θα κανουν δουλεια :
http://www.seachem.com/Products/prod...Regulator.html και http://www.seachem.com/Products/prod...Regulator.html Το ξερω οτι τα υγρα δεν ειναι της εμπιστοσυνης αλλα την seachem προσωπικα την εμπιστευομαι, για να μην πεδευομαι με τυρφη κτλπ ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καναν την ιδια δουλεια και ηταν το ιδι οικονομικα, δεν θα τα βαζαμε ολοι?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
επιτελους φυτεμενο | takis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-02-11 03:41 |
επιτελους κοινωνικο! | akiriazides | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 25-09-10 14:42 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |