|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά.
discus fan τα προηγούμενα χρόνια το μόνο που έκανα σωστά ήταν να τα ταϊζω.... γιατί ποτέ κανένας δεν μου έδειξε δεν με καθοδήγησε (τα τελευταία 5 χρόνια δεν το λειτουργούσα εγω το ενυδρείο το είχε ο αδερφός μου) φέτος που λίγο διάβασα λίγο έψαξα και είπα να το δουλέψω σωστά νομίζω οτι τουλάχιστον κάνω μια καλή προσπάθεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
ΔΕΝ έχω κάνει σπουδή για να γράφω γρήγορα (άσε τα αρθριτικά)... τι να κάνω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 30-03-13 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
έχω βάλει μια μεγάλη ανούμπια δεμένη με κλωστή σε ένα βραχάκι. το ενυδρείο είναι 60 λίτρα
------------------------- σου ζητώ συγνωμη τοτε. δικό μου το λάθος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 30-03-13 στις 23:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Για ένα μόνο ψάρι εντάξει είναι... ΑΝ αποφασίσεις για μεγαλύτερο ενυδρείο, θα είναι ακόμα καλύτερα.
2. ΔΕΝ χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... άνθρωποι είμαστε, έγινε ένα μπέρδεμα.... ΟΛΑ καλά.- |
|
||||
|
||||
![]()
πάντως θα το σκεφτώ αν δω οτι το φυτό που έχω βάλει μέσα κρατήσει τότε θα βγάλω το "ερείπιο" ...
1. 2 ψαρακια ειναι... καποια στιγμή πιστεύω θα κάνω ενα 100 λίτρα 2. οκ discus |
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτό θα κρατήσει... τίποτα ΔΕΝ χρειάζεται.
ΑΝ το σκεφτείς... κάνε μεγαλύτερο γιατί.... πάλι θα το ξανασκεφτείς (και θα ξαναπληρώνεις).- |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς πρέπει να κάνω λίγο υπομονή μέχρι να φτιάξω μεγαλύτερο, έχει μπεί στο πρόγραμμα όμως...!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εχεις σκοπο την αποκτηση πολλων μικρων ενυδρειων ενταξει ειναι τα 100ρακια αλλα αν θες ενα δυο ενυδρεια βαλε σκοπο (εσω μακροχρονιο) για μια σωστη αγορα ενως ενυδρειου μεσαιου μεγεθους τουλαχιστο 300-400 λιτρων
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα, οχι σκοπός μου είναι να παρέχω σ' αυτά τα ψαράκια καλύτερο περιβάλλον με ένα λίγο καλύτερο-μεγαλύτερο ενυδρείο...
------------------------- παιδια μια ερωτηση. αυριο βαζω και την τελευταια δοση του φαρμακου. μπορω να κανω την Τριτη αλλαγη νερου (λογο φαρμακου γιαυτο ρωταω)?γιατι επρεπε να κανω απο χθες (καθε βδομαδα κανω αλλαγες) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 31-03-13 στις 22:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κανονικά πριν βάλουμε φάρμακο κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή νερού.
τώρα εφ όσον δεν έγινε, θα την κάνεις μόλις ολοκληρώσεις την θεραπεία, σύμφωνα με τις οδηγίες του φαρμάκου. πως πάει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρι με φούσκα πάνω από το σώμα | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 2 | 05-06-10 11:46 |
νέον φούσκα | j.p. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 16-11-09 17:32 |
Aιμάτωμα στο μάτι... | alexinio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-08-08 21:45 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |