|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα προτιμούσα κάποια που να ζουν το λιγότερο 10χρόνια... καλύτερα και παραπάνω.
μου φαίνεται βουνό η επιλογή |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε χρυσοψαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το άλλο ενυδρείο που έχω είναι χρυσόψαρα. είναι κάπως μεγαλύτερο 240λ και έχω μέσα μόνο 3 γιατί έχω φοβηθεί τον υπερπληθυσμό και τις συνέπειές του. αν είχα ένα τεράστιο ενυδρείο, χρυσόψαρα θα έβαζα σε διαβεβαιώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάσαι... λάθος τα πράγματα.
![]() Καλά... πιο πάνω ΔΕΝ έγραψες να ΜΗΝ φτάνουν τα 15 χρόνια; Με μπέρδεψες!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν ξέρω πως το έγραψα και κατάλαβες αυτό ... στην αρχή είχα γράψει "θα ήθελα να κάνω επιλογή ψαριών που ζουν αρκετά και δεν φημίζονται για ευαίσθητα, φιλάσθενα κτλ." ίσως μετά κάπου σε μπέρδεψα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση ενυδρείου κα | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 01-12-12 14:20 |
Ερώτηση - Προετοιμασία νέου ενυδρείου | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-09-08 09:43 |
προετοιμασία ενυδρείου με αφρικανικές κυχλίδες | redshark | Malawi | 11 | 28-08-07 09:30 |
Στρώσιμο ενυδρείου REEF προετοιμασία νερού | marios | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 19-07-07 10:05 |
Απολύμανση ενυδρείου και εξαρτημάτων? | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 01-12-06 10:58 |