|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να παρεις ενα χρονοδιακοπτη απο καταστημα με ηλεκτρολογικα (φθηνος ειναι) για να ανοιγουν και να κλεινουν στανταρ ωρες καθε μερα τα φωτα.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστο αυτο που ειπε ο φιλος για τον χρονοδιακοπτη ,,να συμπληρώσω,οτι παιζη ρολο και την ενυδρειο ειναι ,,[φυτεμενο ,,νταμαρι κλπ]
Απο 8 μεχρι 12 ωρες για ενα φυτεμενο ειναι αρκετες . Νταμαρι μεχρι 8 ωρες καλα ,,δεν εχουν πολλες απαιτησεις τα νταμαρια,.
|
|||
|
|||
![]()
εχω χρονοδιακοπτη και το εχω 8 ωρες
|
|
||||
|
||||
![]()
για μενα -σε αντιθεση με το 99% των χομπυστων- καλυτερα να υπαρχει φωτοπεριοδος οσο και στο βιοτοπο.
Αν πχ τα ψαρια σου ειναι γυρω απο Ισημερινο πανω κατω (οπως τα περισσοτερα ψαρακια που εχουμε) καλο ειναι να υπαρχει φωτισμος αναλογος και φωτοπεριοδος 12 ωρες οπως συμβαινει εκει ειτε ειναι φυτεμενο ειτε νταμαρι.
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ νομίζω καλό θα ήταν να ανάβουμε το φως του ενυδρείου όσο κρατάει και το φως της ημέρας. Λάθος νομίζω;
Και γιατί πρέπει να το ανάβουμε 8 ώρες μονό; |
|
||||
|
||||
![]()
κανεις δεν ειπε μονο 8 ωρες ειπαμε τουλαχιστον απο εκει και περα αν αναβεις 8 η 12 ειναι στο χερι σου και στην τσεπη σου το 8 ειναι απλα για οικονομια και μικροτερη πιθανοτητα για αλγες(που αν ειναι σωστες η ρουτινες και ο φωτισμος θα εισαι οκ)
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδή η δημιουργία αγλης είναι από το ότι δεν ανάβω πολύ το φως;(γιατί κάθε λίγο και λιγάκι γεμίζουν τα τζαμιά)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|