|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες Νίκο !
Αν κι εμείς τα έχουμε ξαναπεί ![]() ας πω τις παρατηρήσεις μου για όσους μας διαβάζουν. Τα λίτρα σου θεωρώ ότι είναι οριακά για ένα είδος τροφέους σε τελικό μέγεθος. Κάνε λίγο μεγαλύτερες αλλαγές νερού για να πέσουν τα νιτρικά. Η θερμοκρασία στους 27 είναι ψηλά, γύρω στους 25 είναι καλά. Ο Synodontis που βλέπω δεν θα σου αφήνει μικρά. Το στήσιμο της πέτρας σου θα κάνει τον κυρίαρχο αρσενικό να θεωρεί όλο το ενυδρείο περιοχή του. Πιο λειτουργικό είναι να κάνουμε 2 όγκους όσο πιο απομακρυσμένους μπορούμε. Να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά καταρχήν σας ευχαριστω για τα καλα σας λόγια!τα νιτρικα ειναι λίγο υψηλά όντως αλλα παρατήρησα οτι απο τότε που έβαλα τα φυτα άρχισαν να πέφτουν σιγά σιγά ήταν 50 και τωρα έπεσαν στο 25 αλλα θα κάνω και λίγο μεγαλύτερες αλλαγές να τα κατεβαζω κιαλο,τωρα όσο αναφορά το στήσιμο της πέτρας το έκανα έτσι επειδή το ενυδρειο ειναι πολύ οριακό γι αυτά τα ψάρια ιδίως για δυο είδη τροφεους όπως εχω εγώ,για να έχουν χώρο να κολυμπάνε σε όλο το ενυδρειο αυτό το στήσιμο αξιοποιεί όλα τα λίτρα ενώ αυτό το στήσιμο που λες κλεοβουλε ειναι μεν σωστό αλλα δεν κάνει για το ενυδρειο αυτό άμα το δεις απο κοντά θα καταλάβεις τι εννοώ,πάντως δεν εχω θέμα ακόμα με τις περιοχές ο ένας αρσενικος duboisi εχει ποιασει την αριστερή σπηλιά και ο άλλος την δεξιά και το αρσενικο ikola δεν εχει καμία περιοχή ειναι περιπλανωμενος,τον συνοδοντη τον έβαλα για να βοηθήσει τον βυθό πιστεύω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά αλλα μάλλον θα τον βγάλω γιατι προφανος θα μου τρώει τα μικρά και δεν πρόκειται να δω γέννα.την θερμοκρασία την κατεβασα στους 25 ήταν λίγο υπερβολή 27.α και κάτι ακόμα φωτό πως ανεβαζω;ευχαριστω,κλεοβουλε κανόνισε να πάμε για καφέ με τον σακη(Kouman),για ψαροσηζητηση
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τις φωτο, όταν κάνεις νέο ποστ, πηγαίνεις πιο χαμηλά στη διαχείριση συνημμένων και τις ανεβάζεις. |
|
||||
|
||||
![]()
φωτογραφια ολοκληρου του χωρου
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτογραφιες που μολις τραβηξα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες ακομη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο να το χαίρεσαι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα Κοινωνικο Tanganyika | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 28-04-12 15:45 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
120 λιτρα tanganyika | medico | Tanganyika | 3 | 05-03-11 00:09 |
60 λιτρα μινι-tanganyika | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 02-05-09 08:46 |
tanganyika σε 70 λιτρα.... | imichal | Tanganyika | 4 | 26-12-07 00:22 |