|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα να την κρατησεις 1-2 μερες μονη να την ταισεις να δυναμωσει και μετα την ριχνεις μεσα.
|
|||
|
|||
![]()
alchemist: στο ενυδρείο που την έβαλα είναι μαζί με αλλά γκαππυ(3 θηλυκα και 1 αρσενικό).. έχει θερμόστάση φίλτρο απ'ολα αλλά φοβάμαι μήπως δεν μπορέσει να φάει τροφή γιατί συνέχεια είναι κάτω και δεν κολυμπάει καλά... nikolakis94: ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι γιατί την βλέπω να μας αποχεραιταει.. ευχαριστώ και τους δυο για τις προτάσεις!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσες φορές είχα τέτοια συμπεριφορά σε δικά μου θηλυκά ήταν σε ψάρια μεγάλης ηλικίας.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις φυτα μεσα στο ενυδρειο για να κρυβεται?
καλο θα ηταν να την εχεις μαζι μετα αλλα αν εχει μερος να χαλαρωνει προσπαθησε να μην την στρεσαρεις πολυ. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω τι ηλικια ειναι.. παντως φαινεται μεγαλη.. τωρα προσφατα την πηρα απο pet shop.. το ενυδρειο εχει φυτα οποτε πιστευω θα ειναι μια χαρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ταιζε την καλα και δεν νομιζω να εχει θεμα...
ριχνε και κανενα μουλιασμενο φυλλαρακι,να παει προς τα κατω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαππυ με ick ή κάτι άλλο; | Θοδωρής Μ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-01-12 19:16 |
πως μπορουμε να ξεχωρισουμε αρσ-θ.γκαππυ? | faceck | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 08-06-11 12:15 |
Γκαππυ με Gymnocorymbus ternetzi (χηρα)?? | Marios-cy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-08-10 13:04 |
Αρκούν τα φυτα για γεννα γκαππυ? | manolis_giouvanakis | Ζωοτόκα | 6 | 22-02-08 17:07 |