|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. ΔΕΝ ξέρω πολλούς που να προσπαθούν να βοηθήσουν κακοπροαίρετα... οπότε μάλλον θα πρέπει να "ξεκολλήσεις". ¶λλωστε ΔΕΝ ήρθε κανείς στο σπίτι σου.... να σε ζορίσει να διώξεις το ψάρι. 3. Περαστικά του.- |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα 3 μερα 3 δοση
δεν εχει ορεξη για φαει δε ξερω αν φταιει το φαρμακο για αυτο μου φενετε χειροτερα αλλα δε το βλεπω στα καλυτερα του θα περιμενω μεχρι το βραδυ και θα του κανω αλλαγη νερου μπας και παρει τα πανω του
|
||||
|
||||
![]()
θα το γυρίσεις αύριο στο ενυδρείο του ή θα το αφήσεις στην καραντίνα?
|
|
||||
|
||||
![]()
καραντηνα με φρεσκο νερο και βλεπουμε
το φαρμακο λεει θεραπεια 3 ημερων αλλα αποτελεσματα μετα την 7 μερα
|
||||
|
||||
![]()
κατάλαβα. άστο σε καθαρό νερό κατά την γνώμη μου γιατί εγώ τα έκανα φρίκη με τις επανελλημένες θεραπείες. τώρα δεν ξέρω κιόλας, περίμενε και τον diskus fan που ξέρει.
|
|
||||
|
||||
![]()
καθαρο νερο θα μπει μονο
δε κανω θεραπεια στα καπακια το πολυ πολυ ελαχυστο αλατι ![]() ------------------------- καλημερα παιδια μια βοιθεια εχω μπερδευτη το οκτοζιν μετα την 3 μερα κανω αλλαγη νερου η το αφηνω ? δε καταλαβενω η οδηγιες ειναι οτι νανε ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 27-03-13 στις 08:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, στο ιντερνετ δεν λέει οδηγίες, γράφει δείτε το χαρτάκι εντός.
από κάποια ξένα φόρουμς, άλλος λέει οτι την 4η μέρα άλλαξε 60% και άλλος 80% του νερού. πάντως το αλλάζουν όπως σε όλα τα φάρμακα. το χαρτί τι ακριβώς γράφει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαταρραχή ανάπτυξης της νηκτικής κύστης (Swim Bladder Disorder - SBD) | Maverick | Ασθένειες-Θεραπείες | 6 | 26-10-11 19:26 |
Cardinal no swim | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-01-10 01:26 |
Swim bladder σε χρυσοψαρο | maikl | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 27-04-09 14:18 |
Σκαλάρι με swim bladder ? | Tomy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-05-08 07:10 |
SILVER DOLLAR SWIM BLADDER | knik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-02-08 11:55 |