|
|
|||
|
|||
![]()
καλη αρχη και απο εμενα και ευχομαι να εχει καλη πορεια.
πιστευω πως το δεξι νησι μπορεις να το <<ξεμπουκωσεις>> λιγο και να το στησεις πιο αερατα. επισης εχε το νου σου στους κυκλοφορητες με βεντουζες μιας και με το καιρο η βεντουζες ξερενονται και μπορει να κρεμασει και να σου κανει το ενυδρειο μανταρα ανακατευοντας τον αραγονιτη. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φιλε το ενυδρειο σου.Εχω ομως ακριβως την ιδια αποψη για το στησιμο με τον Κωστα.Καλη συνεχεια σου ευχομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να πω και γω οτι το στησιμο μου αρεσει παρα πολλυ με το καλο να το γεμισεις
η μονη ισως ενστανση μου ειναι η κυκοφορια σου μηπως ειναι λιγη? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχή! Μου αρέσει και το στήσιμο το βράχου. ¶ντε και να το γεμίσεις γρήγορα, με πανέμορφα κοραλλάκια!
|
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
![]() Απο μετρησεις, 1.024 αλατοτητα,νιτρικα δεν τα αφηνω να περασουν τα 10,ασβεστιο και μαγνησιο δεν μετραω ακομα και θερμοκρασια 26. Ευχαριστω Δημητρη,να σαι καλα! ![]() Παράθεση:
![]() Η αληθεια ειναι πως ουτε εμενα μου αρεσει το δεξι νησι,θα δω πως μπορω να το κανω καλυτερο. Για τις βεντουζες δεν το ειχα σκεφτει καθολου αυτο και θα διωρθωθει αμεσα! ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Η κυκλοφορια ειναι στα 7000 λιτρα αυτη τη στιγμη. Ειναι όντως λιγη,να βαλω ποση ακομα; ------------------------- Παράθεση:
![]()
''O πολιτισμός κάθε λαού και η ηθική του φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα.'' M.Gandhi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris82 : 24-03-13 στις 19:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα βολευε εαν μας ελεγες τα λιτρα σου και το ειδος των κυκλοφωρητων
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η κυκλοφορια σου πρεπει να ειναι 5-8 φορες τα λιτρα σου.
π.χ 100 λιτρα θελουν 5-8000λ/ω. Προσοχη στις νεκρες ζωνες!Μαζευουν νιτρικα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200l reef | rawnerve | Reef | 6 | 11-01-12 18:58 |
Επιστροφη με light Reef | glazar | Reef | 13 | 02-06-11 17:43 |
αναβαθμιση στο light reef μου | panoscorfu | Φωτισμός | 7 | 07-12-09 23:23 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |