|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- An δεν σας πιραζει,θα ειθελα λιγες συμβουλες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 24-03-13 στις 14:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το μόνο που ξέρω είναι οτι ειναι δύσκολο να βρεις το φύλο στα πλεκόστομα, δηλαδή ποιο είναι αρσενικό και ποιο θηλυκό. ο φίλος σου ξέρει?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα τους έχει στο ίδιο ενυδρείο? αν ναι, τσακώνονται?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο φιλος μου εχει 2 στο ιδιο ενυδρειο και ειναι κυριοι
|
|
||||
|
||||
![]()
ίσως να οφείλεται στο είδος των πλεκόστομων που έχει. δεν ξέρω. ας περιμένουμε να μας πει κάποιος που γνωρίζει
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως στα ειδη pleco αναγραφεται η εξης πληροφορια:
Compatibility : Larger individuals are territorial to conspecifics.... (οσο μεγαλωνουν τα ψαρια γινονται περισσοτερο κυριαρχικα εναντιον παρομοιων ειδων) Παραδειγματα : https://www.youtube.com/results?q=pl...GR&sa=N&tab=w1 Χρειαζεται προσοχη στη συγκατοικηση pleco και αφθονος χωρος στο βυθο του ενυδρειου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΛΕΚΟΣΤΟΜΟΥ | litsa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 07-02-11 13:07 |
Τρυπουλες σε ουρα πλεκοστομου. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-03 16:11 |