|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Μπορείς μέχρι και να αναπαράξεις (την μέθοδο ΔΕΝ ξέρω ΑΝ μπορείς να την βρεις εδώ στο forum... αλλά στο Greek Discus υπάρχει). Εγώ βάζω κάθε επόμενη μέρα... και άλλα αυγά να ετοιμάζονται. Χρειάζονται 20-30 ώρες για να βγουν σε θερμοκρασία 26 βαθμών. 3. Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα που θα βάλεις.... πόση θα βγει... και πόσα ψάρια θα τα'ί'ζεις.- |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις..
Πως θα κρατησω στο μπουκαλακι σταθερη θερμοκρασια?? Τους γονους τους αναγνωριζω οταν εκκολαφθουν??? Κ νομιζω απο το κατω κατω μερος μαζευω τον γονο ε??η κανω λαθος??
|
||||
|
||||
![]()
1. Εγώ χρησιμοποιώ ένα 20λιτρο μέσα στο οποίο τοποθετώ τον θερμαντήρα (ξαπλωμένο) καθώς και τα μπουκάλια που βγάζω την αρτέμια.
2. Να αναγνωρίσεις τους... γόνους; 3. Τι ψάρια θα τα'ί'σεις; |
|
||||
|
||||
![]()
δισκους.δισκακια δλδ ΑΝ γεννησουν.απλα θελω να παρω την εμπειρια!να δω πως γινετε για να μαι ετοιμος!
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι αυτό που θα κάνεις. Ακολούθησε την διαδικασία μεγαλώματος ώστε να ΜΗΝ πάει χαμένη η εκκόλαψη.... τις μεγάλες θα τις φάνε εύκολα και με όρεξη τα ενήλικα ψάρια.-
|
|
||||
|
||||
![]()
η διαδικασια μεγαλωματος ποια ειναι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκκολαψη αυγων gertrudae-προβλημα | Salvo | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 11-12-12 00:39 |
ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΑΥΓΩΝ APPLE SNAILS-ΕΡΩΤΗΣΗ | GIWRGOS | Σαλιγκάρια | 6 | 02-02-10 01:13 |
Τεχνητη Εκκολαψη Αυγων | Pritanis | Δίσκοι | 44 | 01-01-07 19:50 |
Ευρεση αυγων αρτεμιας | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-08-06 08:23 |
Mεταφορα Αυγων | celica192tsport | Δίσκοι | 15 | 02-02-06 13:48 |