|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο γινετε.... αντε για παμε σιγα σιγα.... γιατι ερχονται και γαριδεςςςςςςςςς
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα μερικα ξυλα γιατι το ειχα μαλλον στουμπωσει πολυ.....
![]() δεξια και κατω θα μπει μος ενω πανω στα ξυλα μικροσορουμ......θα ειναι πολυ χαμηλων απαιτησεων με ελαχιστο φωτισμο 20watt και ισως diy co2 |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου το ιδιο ομορφο ειναι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ακομα το ψαχνω.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο μου αρεσει πιο πολυ. Το δευτερο ειναι αρκετα κοινο. Το πρωτο και το τριτο ειναι πιο "ιδιαιτερα" κατα τη γνωμη μου.
|
||||
|
||||
![]()
Με το εσωτερικο juwel φιλτρο θα το λειτουργησεις?
|
||||
|
||||
![]()
Αφου με ξερεις ......τι ρωτας......???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ειναι αναποσπαστο κομματι του καθε.....βιότοπου !! ![]() ![]() ![]() ![]() Ακόμα και σε ενυδρεια που δεν ειναι juwel αγοράζω ενα και βαζω..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω το βρήκες,
Αυτό ![]() Δες πως θα είναι με την αριστερη γωνία μπροστά ΅΅γυμνή΅΅ χωρίς φυτά-μος ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ ωραίο γίνεται!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
απλα φοβερο!!!δεν εχω λογια να το περιγραψω.καλη συνεχεια!(τα φυτα εκτος απο τις ανουμπιες ειναι moss(ποιο ειδος))???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |