|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε βρε ενα φοντο πισω και καθαρισε το τζαμι, θα φαινεται πολυ καλυτερο. Να παρουν και τα φυτα λιγο ακομα και θα φαινεται πιο πλουσιο.
Το ph ειναι σιγουρα 7? Με 16 σκληροτητα και ποσο μαλλον στη Θεσσαλονικη, δυσκολα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΠΟΛΥ ωραιω φιλε φροντισε ομως επειδη εχεις πολλα φυτα(αληθηνα)(μου το εχουν πει η αλλη)βαλε καμια μαυρη φωντο απο πησω η κατι που να εχει σχεσει με τα πρασινα φυτα,καλοριζικο ΠΙΡΑΝΧΑς ΦΙΛΕ(ΤΟ ΟΝΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη με λένε!
Λοιπόν για το μαύρο φόντο ναι οκ θα το ψάξω... Τώρα θα έχω και γαριδάκια για 1η φορά!!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Μετά από πολύ δουλειά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα!! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Βρε nazgul το τζάμι μια χαρά είναι!! Καθαρότατο!! Απλά η φώτο δεν βγήκε και πολύ καλή.... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 19-03-13 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο σου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το μπροστινο είναι και ναι έχει γρατζουνιές.....
|
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρακια σου ειναι helena. οχι apple snail..
------------------------- εχεις και κανενα λαθρεπιβατη να τρωνε.???
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 19-03-13 στις 20:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Κάτσε να φουντώσουν και θα γίνει πιο καλό νομίζω!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγκεκριμενα δεν τρωνε τα φυτα laki.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |