|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια δεν ξερω αλλα εγω κατι λιγα που ειχα τα εκτιμησαν τα γκουραμακια δεοντως.
Τωρα αν ειναι τοσα πολλα που αρχιζουν να λειτουργουν σε βαρος του υπολοιπου οικοσυστηματος μαλλον το σωστο ειναι να ψαξεις να βρεις ποιο ειναι το λαθος κι οχι να κυριξεις χημικο πολεμο (αποψη μου παντα). Αν για λιγες μερες προσπαθησεις να απομακρυνεις οσα μπορεις και κοψεις εντελως το ταισμα πιστευω θα πετυχεις καλυτερο αποτελεσμα απο το να ριξεις φαρμακα χωρις λογο
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρών έχω την τύχη να έχει κολλήσει η γυναίκα μου εδώ και δύο εβδομάδες με το θέμα πλανάρια και το έχει αναλάβει η ίδια. Είναι όλη μέρα κολλημένη στο τζάμι με ένα ξυλάκι στα χέρια και μόλις δει κάποιο το λιώνει στα τζάμια. Η αλήθεια είναι πως έχουν αρχίσει και μειώνονται. Η αλήθεια είναι πως την κορόιδευα στην αρχή αλλά βλέπω πως έχει κάνει δουλίτσα. Είχα σταματήσει από την Παρασκευή το τάισμα και έριξα λίγο σήμερα. Τι να πω....; Θα δείξει... Αν τα καταφέρει πρέπει να ετοιμάζομαι για δώρο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτα ειναι πλαναρια? | johnsin | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-07-12 17:01 |
Πλαναρια και film στο γαριδαδικο μου | redman88 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 8 | 01-11-11 22:51 |
ich - και τώρα τί? | ral | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 01-09-11 18:24 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
ΠΛΑΝΑΡΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? | CHRISTOS 22 | Δίσκοι | 2 | 17-04-05 23:29 |