|
|
||||
|
||||
![]()
βασηκα και γω δεν νομιζω οτι ειναι κατι πιστευω οτι αρχιζει και κυριαρχει στον χωρο του γιαυτο τα κανει παντου το οτι του φευγουνε ειναι λογικο καθως ειναι ακομα κουταβι και λογικα σε ενα 2 μηνες θα του περασει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προχτες του καναμε το 2ο εμβολιο (λογω οικονομικων και υποχρεωσεων το καθυστερησαμε λιγο) οποτε μεχρι τωρα οι βολτες ηταν περιορισμενες και με πολυ προσοχη σε φυτα κλπ. Τωρα οταν ανοιξει ο καιρος θα ξεκινησουμε τις εξορμησεις τακτικα. Αυτο που με ανυσηχει δεν ειναι η συμπεριφορα αυτη καθευαυτη, αλλα η αλλαγη συμπεριφορας, απτη μια μερα στην αλλη. Μια χαρα ειχε μαθει. Θα το παρακολουθησω αν ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι να παει φιλε μου 1 ετους θα αλλαξη αρκετες συμπεριφορες με το πρωτο εξαμηνο να γινονται οι μεγαλες και οι αποτομες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα το πηγαινα σε κτηνιατρο για να μου πει εκεινος αν ειναι ψυχολογικο,η θεμα συμπεριφορας, η κατι αλλο...
ας ειναι μικρο,απτη μια μερα στην αλλη να αλλαξε συμπεριφορα προς το χειροτερο μου φαινεται περιεργο.ιδιως αφου ειχε μαθει και τα εκανε στην πανα η εξω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωλια ταχα ναναι | platy | Bettas | 11 | 11-02-10 23:41 |
ναμαι και εγω | water | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 22-07-09 19:29 |