|
|
||||
|
||||
![]()
για sae δεν με βλέπω εκτός απο κοπάδι που θέλω το ενυδρείο είναι 72 λίτρα, όχι καθαρά. σκεφτόμουνα να τον έβαζα 1-2 μέρες σε ένα 30 λίτρο, αλλά οι απορίες μου είναι οι εξής:
να έβγαζα το νεοστημένο φίλτρο που έχω στο 30λίτρο και να του έβαζα αυτό που έχω στο 60άρι που είναι στρωμένο? το 30λίτρο έχει φρέσκο νερό, οπότε πρέπει να του βάλω και απο το 60λίτρο συμπλήρωμα? επίσης το 30λίτρο είναι ανοιχτού τύπου χωρίς καπάκι. αν είναι ολόκληρη φασαρία, θα το αφήσω όπως έχει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
ναι Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
στην ζελατίνη κάνω 1-2 τρυπούλες μικρές?
επίσης αφού βάλω τον νέο βυθό, κάνω μετρήσεις και μετά προσθέτω το ψάρι? μπορώ να τον βάλω και μετά απο μια μέρα? θα χρειαστώ καποα προσαρμογή και στι 2 μεταφορες ή θα μαι εντάξει απο την στιγμή που νερό και θερμοκρασία είναι ίδιες? και στα 2 ενυδρεία φυσικά υπάρχει θερμοστάτης |
|
||||
|
||||
![]()
ναι
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εαν το χαλικι σου δεν ειναι αιχμηρο δεν χρειαζεται να το αλλαξεις για να
βαλεις corydoras.
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι τόσο αιχμηρό, αλλά δεν ειναι και ότι καλυτέρο. επίσης διάβασα κάπου ότι corydoras με μονομάχο δεν πάνε. δεν ξέρω αν ισχυεί?
|
|
||||
|
||||
![]()
φώτο απο το χαλίκι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο ενυδρείο με μονομάχο | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-07-10 11:49 |
Το ενυδρείο μου για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 15-01-10 12:46 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |