Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ασία > Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας

Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-03-13, 22:11
Το avatar του χρήστη Stivv27
Stivv27 Ο χρήστης Stivv27 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γιαννιτσα
Προεπιλογή

Xαρη μαλλον φταιει το οτι δεν ειχες φοντο στο ενυδρειο!!!Και γω μια απο τα ιδια εκανα τρεξιμο τρεξιμο αγχος!Γιατι?Χομπι ειναι και να μας χαλαρωνει πρεπει οχι να τρεχω ολη την ωρα με τα βαρελια και τα μπουκαλακια!Και γι αυτο διαλεξα αυτα τα ψαρια τωρα γιατι ολοι μιλανε για πετ με χαρακτηρα!
Να το πω εγω μπας και κερδισω το ρακομελο?
Παλιά 14-03-13, 22:19
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΦΤΑΙΕΙ χαχαχαχαχαχα τελικα !!!!

ασε και με προτορακο δε το θες εκτος και πας για πνευμονια και θες να σε τριψουμε

εγω ενα θα σου πω βαλε ψαρια που να μη τσακονοντε και να τρωνε τα παντα εγω ηρεμησα περναει ο ψαρας και τα ταιζω δε χριαζετε να περνω 100 ευρω τροφες ποια
Παλιά 14-03-13, 22:28
Το avatar του χρήστη maxmike
maxmike Ο χρήστης maxmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Προεπιλογή

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-13, 06:02
Το avatar του χρήστη ΧρήστοςΠ
ΧρήστοςΠ Ο χρήστης ΧρήστοςΠ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
Προεπιλογή

βαλτε τες ολοι μεσα στα παντελονια σας ετσι

βάλε οτι θες αδερφε μου στο ενυδρειο σου ..... και δες οτι καλυτερο μπορεις να κανεις

Αν θες την γνωμη μου γιατι ο δισκος λεγεται Βασιλιας δεν ειναι θεμα ουτε συμπεριφορας ουτε ομορφιας αυτα ειναι θεμα γουστου

Ειναι γιατι σου δινει την δυνατοτητα να κανεις πολλά και διαφορετικα πραγματα με αυτους και μπορεις να ασχολεισαι με τις ωρες αν θες

ΤΟ πως μεγαλωνει το πως θα ταιζεις το πως κανεις αλλαγες γεννες αλλες συνθηκες αν ειναι αγριοι αλλες αν ειναι εκτροφης, αλλες δυσκολιες στην αναπαραγωγη αναλογα αν ειναι εκτροφης ή αγριοι αναλογα το χρωμα του ψαριου ... να φτιαχνεις τροφη ... να ψαχνεις φαρμακα ... πολυ βιβλιογραφια απο βιβλια μεχρι μελετες πανεπιστημιων ... Διαγωνισμοι διαφορετικα ενυδρεια ..βιοτοπικα για μεγαλωμα ...μπορω να γραφω ωρες για 5 χρόνια το ειχα καψει λεμε

ΦΑΝ αν κραξεις κανεναν θα σε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-13, 13:42
Το avatar του χρήστη nikolakis94
nikolakis94 Ο χρήστης nikolakis94 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη.Αλλος χαλαρωνει ζωντας σε αποστηρωμενο περιβαλλον,κανοντας καθημερινα αλλαγες,φτιαχνοντας τροφες,κανοντας τεστ νερου καθημερινα, και αλλος βλεποντας ενα θηριο να κυκλοφορει μεσα στο ενυδρειο να σου κανει χαρες, να τρωει απο το χερι σου (μερικες φορες να τρωει και το χερι σου).Το καθε ψαρι εχει την δικια του ομορφια τον δικο του χαρακτηρα.Απο εκει και περα κανεις δεν ηρθε να σου παρει τα λεφτα απο την τσεπη και να σου πει τι ψαρια να αγορασεις.

Οι γνώμες είναι σαν τα ρολόγια που φοράμε.
Ο καθένας μπορεί να δείχνει διαφορετική ώρα..
αλλά όλοι νομίζουν πως η δική τους είναι η σωστή.!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-13, 14:53
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: χαλάνδρι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolakis94 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη.Αλλος χαλαρωνει ζωντας σε αποστηρωμενο περιβαλλον,κανοντας καθημερινα αλλαγες,φτιαχνοντας τροφες,κανοντας τεστ νερου καθημερινα, και αλλος βλεποντας ενα θηριο να κυκλοφορει μεσα στο ενυδρειο να σου κανει χαρες, να τρωει απο το χερι σου (μερικες φορες να τρωει και το χερι σου).Το καθε ψαρι εχει την δικια του ομορφια τον δικο του χαρακτηρα.Απο εκει και περα κανεις δεν ηρθε να σου παρει τα λεφτα απο την τσεπη και να σου πει τι ψαρια να αγορασεις.
συμφωνώ!!! εμένα μ αρέσουν όλα!!!
όταν παιδάκι πρωτοείδα ενυδρείο (και τότε ζήτημα να υπήρχαν καμμιά δεκαριά σ όλη την αθήνα), ξετρελλάθηκα με τα νέον. από τότε, λάτρεψα χρυσόψαρα, μαγεύτηκα με τους δίσκους, θαύμασα τα όσκαρς, κι αγάπησα πάρα πολλά, ροδόστομα, μονομάχους, το χέλι του Χάρη, την κομψότητα των αγγελόψαρων, την τσαχπινιά των γκάπυς. παιδιά δεν έχει τέλος ο κατάλογος.
οπωσδήποτε όσο πιο δύσκολο το είδος στην διατήρησή του, τόσο πιο άξιο και μερακλή "χομπίστα" απαιτεί. άλλο αυτό κι άλλο οι προσωπικές προτιμήσεις. και μην προβάλουμε τις προσωπικές μας συμπάθειες και αντιπαλότητες στα ψαράκια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-13, 15:02
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι πως μπορουν τα ειδη που εχει στο ενυδρειο του ο καθενας μπορουν να "χαρακτηρίσουν" τον κατοχο τους!
Θα ειμαι μαγκας αν εχω ενα ειδος ... θα ειμαι κατι "ξεχωριστο" αν εχω ενα αλλο ειδος!
Για μενα ολα αυτα ειναι αστεια! Ψαρια ειναι ολα ... Ο καθενας μας φιλοξενει οτι του αρεσει ... δοκιμαζει, βλεπει, κρινει τι ειναι καλυτερο για τον ιδιο! Πως μπορει καποιος ομως να επικρινει καποιον αλλο για την επιλογη του? Δεν το βλεπω σωστο -η καλυτερα ορθο-.
Δεν υπαρχουν περιορισμοι για μενα! Προσωπικα δεν με εμποδιζει τιποτα ενω εχω τους δισκους να φτιαξω ενα ενυδρειο με γκαπακια η μολυ η χρυσοψαρα η ακομα με πιρανια η επιδοξους "θηρευτες" .... Αν τα εχω δηλαδη οοοοολα μαζι θα ειμαι πιο πολυ μαγκας απο ολους?

Θα το κανω για να σας μπω στο "ματι" χεχεχε ....

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-13, 14:13
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΧρήστοςΠ Εμφάνιση μηνυμάτων
βαλτε τες ολοι μεσα στα παντελονια σας ετσι

βάλε οτι θες αδερφε μου στο ενυδρειο σου ..... και δες οτι καλυτερο μπορεις να κανεις

Αν θες την γνωμη μου γιατι ο δισκος λεγεται Βασιλιας δεν ειναι θεμα ουτε συμπεριφορας ουτε ομορφιας αυτα ειναι θεμα γουστου

Ειναι γιατι σου δινει την δυνατοτητα να κανεις πολλά και διαφορετικα πραγματα με αυτους και μπορεις να ασχολεισαι με τις ωρες αν θες

ΤΟ πως μεγαλωνει το πως θα ταιζεις το πως κανεις αλλαγες γεννες αλλες συνθηκες αν ειναι αγριοι αλλες αν ειναι εκτροφης, αλλες δυσκολιες στην αναπαραγωγη αναλογα αν ειναι εκτροφης ή αγριοι αναλογα το χρωμα του ψαριου ... να φτιαχνεις τροφη ... να ψαχνεις φαρμακα ... πολυ βιβλιογραφια απο βιβλια μεχρι μελετες πανεπιστημιων ... Διαγωνισμοι διαφορετικα ενυδρεια ..βιοτοπικα για μεγαλωμα ...μπορω να γραφω ωρες για 5 χρόνια το ειχα καψει λεμε

ΦΑΝ αν κραξεις κανεναν θα σε
Θα μου κλάσεις ... το τσεκούρι!!!!

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές