|
|
||||
|
||||
![]()
παντως το να μπουν κι αλλα κοριτσοπουλα το κραταμε σαν σκεψη αν δουμε οτι οι συμπεριφορες αλλαζουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δλδ η "σωστή συγκατοίκιση" σε περίπτωση που τα λίτρα και το στήσιμο του ενυδρείου το επιτρέπουν είναι το "χαρέμι" (1m/3fm)?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
κατα τα λεγομενα ναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω χρονια εχω τετοια χαρεμακια χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Για ζευγαρι ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα αρχιζω να αναθεωρω αφου το τολμησα με λιγη προσοχη (και με θυλικο αρκετα μεγαλυτερο σε μεγεθος και ηλικεια ) χωρις κανενα απολυτως προβλημα συγκατοικησης (βεβαια προσφερω χωρο, δε τα εξαγριωνω σε 10λιτρα και 20λιτρα κελια)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |